home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Mei 2017, 09.56 uur


Geslaagde open dag Boonstra Transport

Voor het eerst sinds 1992 heeft Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk – op 27 mei jl. – weer een open dag gehouden. En, daar was alle aanleiding toe. Het familiebedrijf, die in de jaren twintig van de vorige eeuw begon en waarbij thans de derde generatie Boonstra het bedrijf runt (de vierde generatie ‘trappelt’ al), heeft een volledig elektrische trekker van 44 ton aangeschaft en wil dit graag aan belangstellenden tonen. De slogan van Boonstra Transport is “Topsport in Transport”. Auto- en Transportwereld was er bij.

Historie/ heden


De grootouders van het huidige management hebben in de jaren twintig van de vorige eeuw hun eerste vrachtauto gekocht. Hiermee werd de basis gelegd van Boonstra Transport. De onderneming is inmiddels gegroeid tot een moderne, kwalitatieve en strak geplande logistieke organisatie in het wegtransport met 160 goed opgeleide medewerkers en bijna 100 trekkende eenheden, voorzien van de modernste technieken en communicatiemiddelen.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 9 juni 2017. Nog geen abonnee? Voor 111,- Euro per jaar ontvangt u 26 maal per jaar exclusieve en uiterst interessante nieuwsitems voor de transportbranche. Meer informatie: post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo

Strengere eisen voor winterbanden in D...

Schuifvloertrailers van Kraker leverba...

Scania en Defensie sluiten order van 2...

Autec-VLT komt met nieuwe schaarhefbru...

Een (bijna) zelfstandig werkende vuiln...

Scania introduceert XT-serie bouwtrucks

Aeolus Tyres zet NEO-serie in spotligh...

DAF komt met nieuwe LF

HERE trucknavigatie in Driver App gein...


VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo
Volkswagen Bedrijfswagens toonde eerder deze maand de Crafter Ergo Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste Arbo-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Knapen
Kohl
DHS
Hoornweg
terberg
Middelbos
Scania Trucks
Van Schaften Trucks
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
snapon
timocom
autec
Capriƫl Nederland