home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Mei 2017, 09.56 uur


Geslaagde open dag Boonstra Transport

Voor het eerst sinds 1992 heeft Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk – op 27 mei jl. – weer een open dag gehouden. En, daar was alle aanleiding toe. Het familiebedrijf, die in de jaren twintig van de vorige eeuw begon en waarbij thans de derde generatie Boonstra het bedrijf runt (de vierde generatie ‘trappelt’ al), heeft een volledig elektrische trekker van 44 ton aangeschaft en wil dit graag aan belangstellenden tonen. De slogan van Boonstra Transport is “Topsport in Transport”. Auto- en Transportwereld was er bij.

Historie/ heden


De grootouders van het huidige management hebben in de jaren twintig van de vorige eeuw hun eerste vrachtauto gekocht. Hiermee werd de basis gelegd van Boonstra Transport. De onderneming is inmiddels gegroeid tot een moderne, kwalitatieve en strak geplande logistieke organisatie in het wegtransport met 160 goed opgeleide medewerkers en bijna 100 trekkende eenheden, voorzien van de modernste technieken en communicatiemiddelen.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 9 juni 2017. Nog geen abonnee? Voor 111,- Euro per jaar ontvangt u 26 maal per jaar exclusieve en uiterst interessante nieuwsitems voor de transportbranche. Meer informatie: post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
vdl
Trucks.nl
D-tec
Kohl
DHS
advertise
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
Van Schaften Trucks
Trailned
terberg
Hoornweg