home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 29 Mei 2017, 09.56 uur


Geslaagde open dag Boonstra Transport

Voor het eerst sinds 1992 heeft Boonstra Transport uit het Friese Haulerwijk – op 27 mei jl. – weer een open dag gehouden. En, daar was alle aanleiding toe. Het familiebedrijf, die in de jaren twintig van de vorige eeuw begon en waarbij thans de derde generatie Boonstra het bedrijf runt (de vierde generatie ‘trappelt’ al), heeft een volledig elektrische trekker van 44 ton aangeschaft en wil dit graag aan belangstellenden tonen. De slogan van Boonstra Transport is “Topsport in Transport”. Auto- en Transportwereld was er bij.

Historie/ heden


De grootouders van het huidige management hebben in de jaren twintig van de vorige eeuw hun eerste vrachtauto gekocht. Hiermee werd de basis gelegd van Boonstra Transport. De onderneming is inmiddels gegroeid tot een moderne, kwalitatieve en strak geplande logistieke organisatie in het wegtransport met 160 goed opgeleide medewerkers en bijna 100 trekkende eenheden, voorzien van de modernste technieken en communicatiemiddelen.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld, 9 juni 2017. Nog geen abonnee? Voor 111,- Euro per jaar ontvangt u 26 maal per jaar exclusieve en uiterst interessante nieuwsitems voor de transportbranche. Meer informatie: post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Nooteboom Trading is officiële im...

Lokaal vervoer door buitenlandse truck...

Stark Holland (her)introduceert contai...

Volvo wil strengere eisen noodremsysteem

Eerste New Generation Scania S500 met ...

Verheul Transport vervangt boordcomput...

Vos Logistics combineert LNG en Ecocombi

VDL bouwt waterstoftruck

ReinigingsDemoDagen toonde emissievrij...

Zelfrijdende Volvo-truck zorgt voor gr...


Nooteboom Trading is officiële importeur voor Schwarzmüller
Nooteboom Trading uit Zeewolde is de officiële importeur van Schwarzmüller in Nederland. De coiltrailers, kippertrailers en schuifzeilentrailers van de Oostenrijkse fabrikant completeren het aanbod van het eigen merk Rino® Trailers. “Als leverancier van nieuwe trailers én als verhuurder van – met name – Nooteboom trailers - voor het exceptionele wegtransport gaan we uitsluitend voor het allerbeste”, zegt directeur Igmar Nooteboom van Nooteboom Trading. “We gaan Schwarzmüller als merk professioneel in de Nederlandse markt zetten.”

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriƫl Nederland
DHS
terberg
Scania Trucks
Kohl
timocom
Van Schaften Trucks
Trucks.nl
advertise
diesel technic
autec
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
snapon
Middelbos