home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Mei 2017, 16.31 uur


Trailerfabrikant SDC richt zich op Europa

De Britse trailerfabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert. SDC’s verkoopmanager John Megarry: “De Finse vakbeurs is een uitgelezen kans om SDC’s traileraanbod te presenteren. We hebben verscheidene klanten in Europa die SDC-trailers inzetten, dus is het belangrijk dat we ons laten zien op lokale beurzen.” SDC leverde onder meer trailers aan bedrijven zoals Eddie Stobart, WH Malcolm, DSV, Tesco, Sainsbury’s and Asda.

SDC is sinds 1978 actief en is inmiddels de grootste trailerfabrikant van het Verenigd Koninkrijk. Moederbedrijf CIMC Vehicles is wereldleider. SDC heeft vier productiefaciliteiten in Toomebridge, Antrim en Mansfield, Nottinghamshire. Men beschikt over een groot netwerk voor export en service in Europa en het Midden-Oosten. Innovatie is ook van belang voor SDC. Zo ontwikkelde men het Kinetic Energy Recovery System (KERS) en een hybride schuifzeilentrailer. SDC heeft zo’n 900 medewerkers en een omzet van 221 miljoen euro in 2016.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Nooteboom Trading is officiële im...

Lokaal vervoer door buitenlandse truck...

Stark Holland (her)introduceert contai...

Volvo wil strengere eisen noodremsysteem

Eerste New Generation Scania S500 met ...

Verheul Transport vervangt boordcomput...

Vos Logistics combineert LNG en Ecocombi

VDL bouwt waterstoftruck

ReinigingsDemoDagen toonde emissievrij...

Zelfrijdende Volvo-truck zorgt voor gr...


Nooteboom Trading is officiële importeur voor Schwarzmüller
Nooteboom Trading uit Zeewolde is de officiële importeur van Schwarzmüller in Nederland. De coiltrailers, kippertrailers en schuifzeilentrailers van de Oostenrijkse fabrikant completeren het aanbod van het eigen merk Rino® Trailers. “Als leverancier van nieuwe trailers én als verhuurder van – met name – Nooteboom trailers - voor het exceptionele wegtransport gaan we uitsluitend voor het allerbeste”, zegt directeur Igmar Nooteboom van Nooteboom Trading. “We gaan Schwarzmüller als merk professioneel in de Nederlandse markt zetten.”

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
diesel technic
Capriƫl Nederland
advertise
Kohl
Van Schaften Trucks
autec
Trucks.nl
Scania Trucks
DHS
timocom
snapon
Middelbos
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg