home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Mei 2017, 16.31 uur


Trailerfabrikant SDC richt zich op Europa

De Britse trailerfabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert. SDC’s verkoopmanager John Megarry: “De Finse vakbeurs is een uitgelezen kans om SDC’s traileraanbod te presenteren. We hebben verscheidene klanten in Europa die SDC-trailers inzetten, dus is het belangrijk dat we ons laten zien op lokale beurzen.” SDC leverde onder meer trailers aan bedrijven zoals Eddie Stobart, WH Malcolm, DSV, Tesco, Sainsbury’s and Asda.

SDC is sinds 1978 actief en is inmiddels de grootste trailerfabrikant van het Verenigd Koninkrijk. Moederbedrijf CIMC Vehicles is wereldleider. SDC heeft vier productiefaciliteiten in Toomebridge, Antrim en Mansfield, Nottinghamshire. Men beschikt over een groot netwerk voor export en service in Europa en het Midden-Oosten. Innovatie is ook van belang voor SDC. Zo ontwikkelde men het Kinetic Energy Recovery System (KERS) en een hybride schuifzeilentrailer. SDC heeft zo’n 900 medewerkers en een omzet van 221 miljoen euro in 2016.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo

Strengere eisen voor winterbanden in D...

Schuifvloertrailers van Kraker leverba...

Scania en Defensie sluiten order van 2...

Autec-VLT komt met nieuwe schaarhefbru...

Een (bijna) zelfstandig werkende vuiln...

Scania introduceert XT-serie bouwtrucks

Aeolus Tyres zet NEO-serie in spotligh...

DAF komt met nieuwe LF

HERE trucknavigatie in Driver App gein...


VW Crafter Ergo Kipper is helemaal Arbo
Volkswagen Bedrijfswagens toonde eerder deze maand de Crafter Ergo Kipper als Nederlandse primeur tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen. Deze nieuwe versie van de Crafter is de eerste Arbo-gecertificeerde kipper die door Van den Born Carrosserie op het chassis van de nieuwe Volkswagen Crafter is gebouwd.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
Middelbos
DHS
diesel technic
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
timocom
Kohl
Knapen
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
Scania Trucks
snapon
Trucks.nl
terberg