home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 22 Mei 2017, 16.31 uur


Trailerfabrikant SDC richt zich op Europa

De Britse trailerfabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert. SDC’s verkoopmanager John Megarry: “De Finse vakbeurs is een uitgelezen kans om SDC’s traileraanbod te presenteren. We hebben verscheidene klanten in Europa die SDC-trailers inzetten, dus is het belangrijk dat we ons laten zien op lokale beurzen.” SDC leverde onder meer trailers aan bedrijven zoals Eddie Stobart, WH Malcolm, DSV, Tesco, Sainsbury’s and Asda.

SDC is sinds 1978 actief en is inmiddels de grootste trailerfabrikant van het Verenigd Koninkrijk. Moederbedrijf CIMC Vehicles is wereldleider. SDC heeft vier productiefaciliteiten in Toomebridge, Antrim en Mansfield, Nottinghamshire. Men beschikt over een groot netwerk voor export en service in Europa en het Midden-Oosten. Innovatie is ook van belang voor SDC. Zo ontwikkelde men het Kinetic Energy Recovery System (KERS) en een hybride schuifzeilentrailer. SDC heeft zo’n 900 medewerkers en een omzet van 221 miljoen euro in 2016.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

ROGAM Bouwvoertuigenevent

Inspectie richt pijlen op ‘nieuw...

DAF verhoogt productie verder en neemt...

Meindert Jansen Operationeel Directeur...

Volvo Trucks zet hoog in op veiligheid

Transportcriminaliteit belangrijk aand...

Bestel het bijzondere boek “Dijk...

Boonstra behaalt TAPA TSR 1 certificering

BluJay Solutions introduceert MobileSTAR

Uitbreiding van LZV-netwerk in Duitsland


ROGAM Bouwvoertuigenevent
Op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari organiseert ROGAM een Bouwvoertuigenevent in Bergschenhoek. Dit evenement wordt gezamenlijk georganiseerd met opbouwbedrijven Veldhuizen BV uit Groenekan en HYVA Bergschenhoek. Tijdens deze dagen zijn er ruim 20 (bouw gerelateerde) voertuigconfiguraties met opbouw te zien.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
D-tec
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl
Capriƫl Nederland
snapon
Trailned
vdl
Van Schaften Trucks
Hoornweg
advertise
Middelbos
DHS