home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Mei 2017, 11.32 uur


Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Vanwege goede resultaten en verwachte groei breidt BAS Tyres uit met een extra bandenmontagecentrum in Veldhoven (Eindhoven). Al meer dan 5 jaar is BAS Tyres de leverancier van truck banden binnen Nederland, Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Vanwege een groeiende vraag naar scherp geprijsde truckbanden heeft BAS Tyres ervoor gekozen om bandenwissel en –verkoop tevens mogelijk te maken in Veldhoven. Vanaf heden kunnen klanten dus in zowel Veghel als Veldhoven terecht voor hun truckbanden.

Deze bandenmontagecentra zijn onderdeel van een grotere werkplaats, waardoor een klant ook voor servicebeurten en reparaties terecht kan. Aangezien veel waarde wordt gehecht aan een zo hoog mogelijke uptime, garandeert men daarom ook dat er altijd een monteur beschikbaar is om direct de service te verlenen die de truck nodig heeft. Of het nu gaat om banden, services, reparaties of onderdelen.

Met zowel BAS Trucks, BAS Parts als BAS Truck Center als partners heeft BAS Tyres alle benodigde expertise in huis om de klant volledig te kunnen bedienen. Naast een grote voorraad aan truckbanden is er dus ook een goed afgestemde voorraad aan nieuw of gebruikte truckonderdelen om de klant weer snel op de weg te helpen. Hierbij wordt er altijd volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo kan er gekozen worden uit budget- of een van de diverse Europese bandensoorten. Ook geeft BAS Tyres keuzemogelijkheid in haar services en reparaties en kan een klant bijvoorbeeld kiezen om voor een oudere truck gebruikte banden en/of onderdelen te laten monteren bij reparaties. Klanten kunnen bij BAS Tyres terecht op de volgende adressen:
BAS Tyres Veghel Mac Arthurweg 2b 5466 AP Veghel

BAS Tyres Veldhoven (nieuw!) De run 4459 5503 LS Veldhoven

In de nabije toekomst verwacht BAS Tyres verder uit te breiden naar meerdere vestigingen om nog meer klanten te kunnen bedienen in zowel Nederland als Duitsland.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
DHS
timocom
Kohl
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
snapon
D-tec
vdl
Van Schaften Trucks
advertise
autec
Hoornweg
Knapen
Trucks.nl
terberg
diesel technic
Scania Trucks