home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Mei 2017, 11.32 uur


Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Vanwege goede resultaten en verwachte groei breidt BAS Tyres uit met een extra bandenmontagecentrum in Veldhoven (Eindhoven). Al meer dan 5 jaar is BAS Tyres de leverancier van truck banden binnen Nederland, Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Vanwege een groeiende vraag naar scherp geprijsde truckbanden heeft BAS Tyres ervoor gekozen om bandenwissel en –verkoop tevens mogelijk te maken in Veldhoven. Vanaf heden kunnen klanten dus in zowel Veghel als Veldhoven terecht voor hun truckbanden.

Deze bandenmontagecentra zijn onderdeel van een grotere werkplaats, waardoor een klant ook voor servicebeurten en reparaties terecht kan. Aangezien veel waarde wordt gehecht aan een zo hoog mogelijke uptime, garandeert men daarom ook dat er altijd een monteur beschikbaar is om direct de service te verlenen die de truck nodig heeft. Of het nu gaat om banden, services, reparaties of onderdelen.

Met zowel BAS Trucks, BAS Parts als BAS Truck Center als partners heeft BAS Tyres alle benodigde expertise in huis om de klant volledig te kunnen bedienen. Naast een grote voorraad aan truckbanden is er dus ook een goed afgestemde voorraad aan nieuw of gebruikte truckonderdelen om de klant weer snel op de weg te helpen. Hierbij wordt er altijd volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo kan er gekozen worden uit budget- of een van de diverse Europese bandensoorten. Ook geeft BAS Tyres keuzemogelijkheid in haar services en reparaties en kan een klant bijvoorbeeld kiezen om voor een oudere truck gebruikte banden en/of onderdelen te laten monteren bij reparaties. Klanten kunnen bij BAS Tyres terecht op de volgende adressen:
BAS Tyres Veghel Mac Arthurweg 2b 5466 AP Veghel

BAS Tyres Veldhoven (nieuw!) De run 4459 5503 LS Veldhoven

In de nabije toekomst verwacht BAS Tyres verder uit te breiden naar meerdere vestigingen om nog meer klanten te kunnen bedienen in zowel Nederland als Duitsland.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl
snapon
timocom
Capriƫl Nederland
terberg
Middelbos
DHS
Hoornweg
autec
Van Schaften Trucks
diesel technic
Scania Trucks
advertise