home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Mei 2017, 11.32 uur


Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Vanwege goede resultaten en verwachte groei breidt BAS Tyres uit met een extra bandenmontagecentrum in Veldhoven (Eindhoven). Al meer dan 5 jaar is BAS Tyres de leverancier van truck banden binnen Nederland, Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Vanwege een groeiende vraag naar scherp geprijsde truckbanden heeft BAS Tyres ervoor gekozen om bandenwissel en –verkoop tevens mogelijk te maken in Veldhoven. Vanaf heden kunnen klanten dus in zowel Veghel als Veldhoven terecht voor hun truckbanden.

Deze bandenmontagecentra zijn onderdeel van een grotere werkplaats, waardoor een klant ook voor servicebeurten en reparaties terecht kan. Aangezien veel waarde wordt gehecht aan een zo hoog mogelijke uptime, garandeert men daarom ook dat er altijd een monteur beschikbaar is om direct de service te verlenen die de truck nodig heeft. Of het nu gaat om banden, services, reparaties of onderdelen.

Met zowel BAS Trucks, BAS Parts als BAS Truck Center als partners heeft BAS Tyres alle benodigde expertise in huis om de klant volledig te kunnen bedienen. Naast een grote voorraad aan truckbanden is er dus ook een goed afgestemde voorraad aan nieuw of gebruikte truckonderdelen om de klant weer snel op de weg te helpen. Hierbij wordt er altijd volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo kan er gekozen worden uit budget- of een van de diverse Europese bandensoorten. Ook geeft BAS Tyres keuzemogelijkheid in haar services en reparaties en kan een klant bijvoorbeeld kiezen om voor een oudere truck gebruikte banden en/of onderdelen te laten monteren bij reparaties. Klanten kunnen bij BAS Tyres terecht op de volgende adressen:
BAS Tyres Veghel Mac Arthurweg 2b 5466 AP Veghel

BAS Tyres Veldhoven (nieuw!) De run 4459 5503 LS Veldhoven

In de nabije toekomst verwacht BAS Tyres verder uit te breiden naar meerdere vestigingen om nog meer klanten te kunnen bedienen in zowel Nederland als Duitsland.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Scania Trucks
Van Schaften Trucks
snapon
autec
Hoornweg
timocom
DHS
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
terberg
advertise
diesel technic