home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2017, 13.28 uur


De Nooteboom Transportdagen 2017

Nooteboom Trailers organiseerde het internationale evenement ‘Nooteboom Transportdagen’. Hierbij richtte Nooteboom zich op haar internationale relaties die werkzaam zijn binnen het uitzonderlijk wegvervoer. Tijdens dit event gaf Nooteboom een exclusieve blik achter de schermen van de fabricage- en montageprocessen. Ook ging de trailerbouwer uit Wijchen uitgebreid in op de nieuwe zeer moderne conserveringsstraat die onlangs in gebruik is genomen. Bovendien deelde Nooteboom haar kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trailers voor het speciaal- en zwaartransport.

Al 136 jaar onderscheidt Nooteboom zich met baanbrekende innovaties en eersteklas oplossingen voor het uitzonderlijk wegtransport. Aan de basis van het familiebedrijf is in al die jaren niets veranderd; de designfilosofie van Nooteboom schrijft voor dat producten solide en betrouwbaar moeten zijn, en dat de bediening ervan logisch moet voortvloeien uit het ontwerp. Ander uitgangspunt is een zo laag mo-gelijke total cost of ownership: Nooteboom produceert betrouwbare trailers, die weinig onderhoud vergen en die een zo hoog mogelijke restwaarde kennen. Innovatie speelt bij dit alles een belangrijke rol; voortdurende vernieuwing zit diep verankerd in het DNA van het bedrijf.

Voor het volledige en uitgebreide verhaal inclusief fotoreportage verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld van 26 mei. Heeft u geen abonnement? Voor maar 111,- euro per jaar ontvangt u 26x de ATW. Geef uw verzoek door per email aan: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Capriƫl Nederland
terberg
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
D-tec
Knapen
DHS
Hoornweg
advertise
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
diesel technic
timocom
Middelbos
autec
Scania Trucks