home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2017, 13.28 uur


De Nooteboom Transportdagen 2017

Nooteboom Trailers organiseerde het internationale evenement ‘Nooteboom Transportdagen’. Hierbij richtte Nooteboom zich op haar internationale relaties die werkzaam zijn binnen het uitzonderlijk wegvervoer. Tijdens dit event gaf Nooteboom een exclusieve blik achter de schermen van de fabricage- en montageprocessen. Ook ging de trailerbouwer uit Wijchen uitgebreid in op de nieuwe zeer moderne conserveringsstraat die onlangs in gebruik is genomen. Bovendien deelde Nooteboom haar kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trailers voor het speciaal- en zwaartransport.

Al 136 jaar onderscheidt Nooteboom zich met baanbrekende innovaties en eersteklas oplossingen voor het uitzonderlijk wegtransport. Aan de basis van het familiebedrijf is in al die jaren niets veranderd; de designfilosofie van Nooteboom schrijft voor dat producten solide en betrouwbaar moeten zijn, en dat de bediening ervan logisch moet voortvloeien uit het ontwerp. Ander uitgangspunt is een zo laag mo-gelijke total cost of ownership: Nooteboom produceert betrouwbare trailers, die weinig onderhoud vergen en die een zo hoog mogelijke restwaarde kennen. Innovatie speelt bij dit alles een belangrijke rol; voortdurende vernieuwing zit diep verankerd in het DNA van het bedrijf.

Voor het volledige en uitgebreide verhaal inclusief fotoreportage verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld van 26 mei. Heeft u geen abonnement? Voor maar 111,- euro per jaar ontvangt u 26x de ATW. Geef uw verzoek door per email aan: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Kohl
terberg
diesel technic
Hoornweg
Trucks.nl
DHS
snapon
Middelbos
autec
timocom
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
Scania Trucks