home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2017, 13.28 uur


De Nooteboom Transportdagen 2017

Nooteboom Trailers organiseerde het internationale evenement ‘Nooteboom Transportdagen’. Hierbij richtte Nooteboom zich op haar internationale relaties die werkzaam zijn binnen het uitzonderlijk wegvervoer. Tijdens dit event gaf Nooteboom een exclusieve blik achter de schermen van de fabricage- en montageprocessen. Ook ging de trailerbouwer uit Wijchen uitgebreid in op de nieuwe zeer moderne conserveringsstraat die onlangs in gebruik is genomen. Bovendien deelde Nooteboom haar kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trailers voor het speciaal- en zwaartransport.

Al 136 jaar onderscheidt Nooteboom zich met baanbrekende innovaties en eersteklas oplossingen voor het uitzonderlijk wegtransport. Aan de basis van het familiebedrijf is in al die jaren niets veranderd; de designfilosofie van Nooteboom schrijft voor dat producten solide en betrouwbaar moeten zijn, en dat de bediening ervan logisch moet voortvloeien uit het ontwerp. Ander uitgangspunt is een zo laag mo-gelijke total cost of ownership: Nooteboom produceert betrouwbare trailers, die weinig onderhoud vergen en die een zo hoog mogelijke restwaarde kennen. Innovatie speelt bij dit alles een belangrijke rol; voortdurende vernieuwing zit diep verankerd in het DNA van het bedrijf.

Voor het volledige en uitgebreide verhaal inclusief fotoreportage verwijzen wij u naar de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld van 26 mei. Heeft u geen abonnement? Voor maar 111,- euro per jaar ontvangt u 26x de ATW. Geef uw verzoek door per email aan: post@atw.nl

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Kohl
snapon
DHS
advertise
Middelbos
terberg
Capriƫl Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
Trucks.nl
Hoornweg
Scania Trucks
Van Schaften Trucks
timocom
autec