home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2017, 09.57 uur


BP FleetMove telematics-oplossing bestelwagens

BP en TomTom Telematics hebben gezamenlijk een innovatieve oplossing ontwikkeld om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen met tijdsbesparing en kostenreductie voor hun wagenpark. BP FleetMove is een eenvoudig ‘plug-in & go’ voertuigrapportage- en managementsysteem, speciaal voor kleinere wagenparken. De telematics-oplossing is nu beschikbaar voor BP Komfort tankpasklanten. Een speciale BP-toevoeging aan het bestaande TomTom CURFER connected car-systeem met smart plug, helpt kleine en middelgrote bedrijven tijd en geld te besparen door hun brandstofverbruik- en voertuigdata in één gebruiksvriendelijke omgeving bij elkaar te brengen.

De voordelen van deze telematics-oplossing voor BP tankpasklanten zijn onder meer:

Tijdsbesparing – Om ondernemers en wagenparkbeheerders te helpen tijd te besparen, verzamelt BP FleetMove unieke brandstofverbruikdata, plus een groot aantal gegevens over rijgedrag en codes voor voertuigonderhoud, op één plek. Op deze manier kunnen de gegevens veel sneller geanalyseerd worden, zonder de noodzaak om handmatig cijfers van de kilometerteller of boordcomputer in te voeren.

Tankstation advies – Met BP FleetMove vinden chauffeurs onderweg snel het dichtstbijzijnde BP of ROUTEX-station. De telematics-app biedt informatie over het gehele BP-netwerk, met zo’n 350 strategisch gelegen tankstations in Nederland. Op deze manier kunnen chauffeurs tijd en brandstof besparen door de kortste route te nemen naar het eerstvolgende tankstation. Alle informatie is beschikbaar via een gebruiksvriendelijke smartphone app.

Kostencontrole – BP FleetMove maakt het eenvoudig om besparingsmogelijkheden voor operationele kosten te herkennen, dankzij een helder, gecentraliseerd overzicht van alle essentiële wagenparkdata. Ondernemers en wagenparkbeheerders kunnen een nauwkeurige inschatting maken van de brandstof-efficiency van hun voertuigen, dankzij exclusieve gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissies, brandstoftransacties en individuele chauffeurscores, bepaald door stationair draaien, remmen, versnellen en bochten nemen.

BP FleetMove is speciaal ontwikkeld door BP en TomTom Telematics om gebruikt te kunnen worden in alle personenauto’s gebouwd na 2004. Er is geen professionele installatie nodig. De TomTom CURFER is een compact plug-in & go-kastje dat simpelweg aangesloten wordt op de OBD-poort van het voertuig en zo alle essentiële data verzamelt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
Scania Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
Van Schaften Trucks
diesel technic
Middelbos
snapon
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
timocom
advertise
Kohl
Hoornweg
terberg