home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Mei 2017, 09.57 uur


BP FleetMove telematics-oplossing bestelwagens

BP en TomTom Telematics hebben gezamenlijk een innovatieve oplossing ontwikkeld om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen met tijdsbesparing en kostenreductie voor hun wagenpark. BP FleetMove is een eenvoudig ‘plug-in & go’ voertuigrapportage- en managementsysteem, speciaal voor kleinere wagenparken. De telematics-oplossing is nu beschikbaar voor BP Komfort tankpasklanten. Een speciale BP-toevoeging aan het bestaande TomTom CURFER connected car-systeem met smart plug, helpt kleine en middelgrote bedrijven tijd en geld te besparen door hun brandstofverbruik- en voertuigdata in één gebruiksvriendelijke omgeving bij elkaar te brengen.

De voordelen van deze telematics-oplossing voor BP tankpasklanten zijn onder meer:

Tijdsbesparing – Om ondernemers en wagenparkbeheerders te helpen tijd te besparen, verzamelt BP FleetMove unieke brandstofverbruikdata, plus een groot aantal gegevens over rijgedrag en codes voor voertuigonderhoud, op één plek. Op deze manier kunnen de gegevens veel sneller geanalyseerd worden, zonder de noodzaak om handmatig cijfers van de kilometerteller of boordcomputer in te voeren.

Tankstation advies – Met BP FleetMove vinden chauffeurs onderweg snel het dichtstbijzijnde BP of ROUTEX-station. De telematics-app biedt informatie over het gehele BP-netwerk, met zo’n 350 strategisch gelegen tankstations in Nederland. Op deze manier kunnen chauffeurs tijd en brandstof besparen door de kortste route te nemen naar het eerstvolgende tankstation. Alle informatie is beschikbaar via een gebruiksvriendelijke smartphone app.

Kostencontrole – BP FleetMove maakt het eenvoudig om besparingsmogelijkheden voor operationele kosten te herkennen, dankzij een helder, gecentraliseerd overzicht van alle essentiële wagenparkdata. Ondernemers en wagenparkbeheerders kunnen een nauwkeurige inschatting maken van de brandstof-efficiency van hun voertuigen, dankzij exclusieve gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissies, brandstoftransacties en individuele chauffeurscores, bepaald door stationair draaien, remmen, versnellen en bochten nemen.

BP FleetMove is speciaal ontwikkeld door BP en TomTom Telematics om gebruikt te kunnen worden in alle personenauto’s gebouwd na 2004. Er is geen professionele installatie nodig. De TomTom CURFER is een compact plug-in & go-kastje dat simpelweg aangesloten wordt op de OBD-poort van het voertuig en zo alle essentiële data verzamelt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
autec
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
Middelbos
DHS
Knapen
Scania Trucks
advertise
Hoornweg
vdl
snapon
terberg
diesel technic
Kohl
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
timocom