home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 Mei 2017, 09.52 uur


Adriaan Vis CEO van Beelen Groep

Adriaan Vis (1969) treedt met ingang van 1 juni 2017 toe tot de directie van De Beelen Groep. Als CEO wordt hij eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de Beelen Groep en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit bedrijf. De Beelen Groep is marktleider op het gebied van demonteren en slopen van gebouwen en snelst groeiende recycler van Nederland. Beelen heeft de ambitie om de meest duurzame recyclelaar, sloper, asbestverwijderaar en bouwstoffenleverancier van Europa te zijn.
“Hij heeft veel ervaring met verschillende stakeholders en complexe processen binnen groeiende (familie)bedrijven”, aldus Wim Beelen , oprichter en aandeelhouder van De Beelen Groep." Vooral vanwege zijn bewezen ondernemerschap, hands on mentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van ons bedrijf waar maatwerk voor onze klanten voorop staat." Met de komst van Adriaan Vis kunnen we nieuwe stappen zetten en treedt ik terug in mijn rol als CEO. In mijn nieuwe toezichthoudende rol zal ik mij volledig focussen op strategisch commerciële klantcontacten”.
Adriaan Vis geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan. “Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het team verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie (familie)bedrijf. Er staat een sterke onderneming met een uitstekende positie in de markt. De onderneming heeft veel groeipotentieel, ook internationaal, aldus Adriaan Vis.
Over Beelen
Beelen is een Nederlands bedrijf, succesvol op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken met een omzet van 130 miljoen euro en circa 500 medewerkers. Het bedrijf heeft verschillende locaties verspreid over Nederland om de klanten optimaal te bedienen. Als het gaat om CO2-uitstoot, is Beelen toonaangevend binnen de keten met een unieke notering op het hoogste niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Met een recyclingpercentage dat hoger ligt dan 99 procent, loopt het bedrijf voorop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Kohl
autec
vdl
DHS
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
Capriël Nederland
Hoornweg
Middelbos
Trucks.nl
terberg
diesel technic
D-tec
Knapen
timocom
Scania Trucks
advertise