home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 11 Mei 2017, 09.52 uur


Adriaan Vis CEO van Beelen Groep

Adriaan Vis (1969) treedt met ingang van 1 juni 2017 toe tot de directie van De Beelen Groep. Als CEO wordt hij eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de Beelen Groep en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit bedrijf. De Beelen Groep is marktleider op het gebied van demonteren en slopen van gebouwen en snelst groeiende recycler van Nederland. Beelen heeft de ambitie om de meest duurzame recyclelaar, sloper, asbestverwijderaar en bouwstoffenleverancier van Europa te zijn.
“Hij heeft veel ervaring met verschillende stakeholders en complexe processen binnen groeiende (familie)bedrijven”, aldus Wim Beelen , oprichter en aandeelhouder van De Beelen Groep." Vooral vanwege zijn bewezen ondernemerschap, hands on mentaliteit en leiderschapskwaliteiten past hij prima bij de ondernemende en servicegerichte bedrijfscultuur van ons bedrijf waar maatwerk voor onze klanten voorop staat." Met de komst van Adriaan Vis kunnen we nieuwe stappen zetten en treedt ik terug in mijn rol als CEO. In mijn nieuwe toezichthoudende rol zal ik mij volledig focussen op strategisch commerciële klantcontacten”.
Adriaan Vis geeft aan dat hij ernaar uitkijkt om aan de slag te gaan. “Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het team verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie (familie)bedrijf. Er staat een sterke onderneming met een uitstekende positie in de markt. De onderneming heeft veel groeipotentieel, ook internationaal, aldus Adriaan Vis.
Over Beelen
Beelen is een Nederlands bedrijf, succesvol op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken met een omzet van 130 miljoen euro en circa 500 medewerkers. Het bedrijf heeft verschillende locaties verspreid over Nederland om de klanten optimaal te bedienen. Als het gaat om CO2-uitstoot, is Beelen toonaangevend binnen de keten met een unieke notering op het hoogste niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Met een recyclingpercentage dat hoger ligt dan 99 procent, loopt het bedrijf voorop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
Kohl
snapon
Capriël Nederland
Trucks.nl
terberg
timocom
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
Van Schaften Trucks
autec
Hoornweg
DHS
advertise
Scania Trucks