home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Mei 2017, 11.13 uur


TimoCom komt met TC Transport Order

Het geheim is onthuld: TimoCom breidt het grootste transportplatform van Europa uit met een nieuwe toepassing. Met TC Transport Order is het vanaf de lancering in de zomer voor de meer dan 110.000 gebruikers van TimoCom mogelijk doorlopend digitaal opdrachten te plaatsen en aan te nemen op het platform. TimoCom zorgt met deze mijlpaal voor een belangrijke meerwaarde op het gebied van digitale procesoptimalisatie voor zijn klanten.

Zakenpartners kunnen met de nieuwe toepassing voor het eerst hun transportopdrachten direct in het TimoCom platform afhandelen. Hierdoor wordt het digitale contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer veel efficiënter. “De nieuwe toepassing TC Transport Order draagt aanzienlijk bij aan de digitale ontwikkeling van het transportplatform. Voor onze klanten betekent dit vooral veel tijdwinst en hoge besparingen op de proceskosten omdat alles digitaal kan worden afgehandeld en conversieproblemen kunnen worden vermeden”, legt Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom, uit.

Digitaal transporten aanvragen en opdrachten centraal beheren


Met een transportaanvraag in TC Transport Order kunnen opdrachtgevers bij meerdere partners tegelijk transportaanbiedingen aanvragen: in real time en tegen dagprijzen. De opdrachtgever kan dan heel makkelijk uit alle ontvangen aanbiedingen de beste aanbieding kiezen. Potentiële aanbieders van diensten hebben door de concrete aanvragen kans op extra werk. De opdracht wordt daarna met een digital handshake in het opdrachtbeheer in TC Transport Order afgehandeld. Hier hebben beide zakenpartners een goed overzicht van alle transportopdrachten en de status ervan. U kunt deze opdracht voor uw eigen bedrijf centraal in het TimoCom platform beheren. Daarnaast krijgen de TimoCom gebruikers in de toekomst meldingen over zaken die voor hun interessant zijn, ook direct in het transportplatform.

Vanaf begin juli kunnen met TC Transport Order de bedrijfsprocessen van vrachtvervoerders, expediteurs en verladers verregaand worden geoptimaliseerd en daarmee wordt gezorgd voor een frisse wind bij het dagelijkse werk met het TimoCom transportplatform.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Kohl
Hoornweg
autec
terberg
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
timocom
snapon
Scania Trucks
DHS
diesel technic
Middelbos
Trucks.nl
advertise