home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Mei 2017, 11.13 uur


TimoCom komt met TC Transport Order

Het geheim is onthuld: TimoCom breidt het grootste transportplatform van Europa uit met een nieuwe toepassing. Met TC Transport Order is het vanaf de lancering in de zomer voor de meer dan 110.000 gebruikers van TimoCom mogelijk doorlopend digitaal opdrachten te plaatsen en aan te nemen op het platform. TimoCom zorgt met deze mijlpaal voor een belangrijke meerwaarde op het gebied van digitale procesoptimalisatie voor zijn klanten.

Zakenpartners kunnen met de nieuwe toepassing voor het eerst hun transportopdrachten direct in het TimoCom platform afhandelen. Hierdoor wordt het digitale contact tussen opdrachtgever en opdrachtnemer veel efficiënter. “De nieuwe toepassing TC Transport Order draagt aanzienlijk bij aan de digitale ontwikkeling van het transportplatform. Voor onze klanten betekent dit vooral veel tijdwinst en hoge besparingen op de proceskosten omdat alles digitaal kan worden afgehandeld en conversieproblemen kunnen worden vermeden”, legt Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom, uit.

Digitaal transporten aanvragen en opdrachten centraal beheren


Met een transportaanvraag in TC Transport Order kunnen opdrachtgevers bij meerdere partners tegelijk transportaanbiedingen aanvragen: in real time en tegen dagprijzen. De opdrachtgever kan dan heel makkelijk uit alle ontvangen aanbiedingen de beste aanbieding kiezen. Potentiële aanbieders van diensten hebben door de concrete aanvragen kans op extra werk. De opdracht wordt daarna met een digital handshake in het opdrachtbeheer in TC Transport Order afgehandeld. Hier hebben beide zakenpartners een goed overzicht van alle transportopdrachten en de status ervan. U kunt deze opdracht voor uw eigen bedrijf centraal in het TimoCom platform beheren. Daarnaast krijgen de TimoCom gebruikers in de toekomst meldingen over zaken die voor hun interessant zijn, ook direct in het transportplatform.

Vanaf begin juli kunnen met TC Transport Order de bedrijfsprocessen van vrachtvervoerders, expediteurs en verladers verregaand worden geoptimaliseerd en daarmee wordt gezorgd voor een frisse wind bij het dagelijkse werk met het TimoCom transportplatform.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
vdl
Middelbos
advertise
Trucks.nl
DHS
timocom
Knapen
terberg
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Scania Trucks
Kohl
autec
D-tec