home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Mei 2017, 08.36 uur


Broshuis toont PL2 pendelas systeem voor meer slag en lagere laadvloer

Broshuis introduceerde onlangs onder de naam PL2 een volledig nieuw pendelassysteem. Vragen uit de markt hebben geleid tot de ontwikkeling van een compleet nieuw systeem wat een 12 tons toelating in Nederland koppelt aan een maximale veerweg en een minimale laadvloerhoogte.
Met deze tweede generatie Broshuis pendelassen, de PL2 wordt een minimale rijhoogte van slechts 810 mm gerealiseerd met een slag van maar liefst 55 mm.

Uniek ontwerp

De PL2 staat niet alleen voor een nieuwe pendelas, maar ook de constructie van de oplegger door de ingenieurs van Broshuis onder handen genomen. Hierdoor is niet alleen de PL2 in staat om verder te pendelen, de ruimte daarvoor is ook aanwezig onder de oplegger. Verder is de positie van de veerremcilinder zodanig dat deze optimaal beschermd wordt. Door het unieke nieuwe ontwerp is er dan ook meer bodemvrijheid waardoor er minder kans is op schade.

Primeur

Het nieuwe PL2 pendelas syteem is binnenkort leverbaar op alle voertuigen in het Broshuis assortiment. Met name bij toepassing op diepladers vormt deze primeur van Broshuis voor een revolutie. De overgang van het lage diepbed naar het nieuwe, lagere asstel is voortaan belangrijk kleiner en dat zorgt voor meer mogelijkheden. De PL2 vormt dan ook een belangrijke innovatie binnen het Broshuis leveringsprogramma.

What you see is what you get


Belangrijk is dat alle afmetingen zoals Broshuis die communiceert ook daadwerkelijk overeen komen met de serie- productie modellen. Dit geldt voor zowel de stuurhoek als de laadvloerhoogte en de veerweg. De juistheid van deze belangrijke afmetingen zijn voor klanten in het exceptioneel transport van essentieel belang en dat begrijpt Broshuis als geen ander.


Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Hoornweg
snapon
timocom
Trucks.nl
Kohl
Middelbos
Van Schaften Trucks
autec
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
Scania Trucks
terberg
DHS
Capriƫl Nederland