home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Mei 2017, 10.53 uur


Provincie Limburg en Emons Cargo bij Transport Logistic Munich

Van 9 tot 12 mei vindt in Duitsland de toonaangevende beurs op het gebied van transport en logistiek plaats: Transport Logistic München. Op deze beurs vindt u alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek. Emons Cargo presenteert zich in een unieke samenwerking tussen 18 bedrijven uit de Limburgse provincie.

Logistieke hotspot


Limburg is de logistieke hotspot van Europa; het is een geografisch knooppunt tussen Antwerpen, Rotterdam en het Duitse Ruhrgebied. Daarnaast heeft de provincie een multimodale infrastructuur. Het Europese achterland is gemakkelijk bereikbaar via de goede verbinding en biedt een perfecte toegang tot andere regio's.

Duurzaam


Emons Cargo, een gevestigde logistieke dienstverlener, toont haar 2WIN-concept op de beurs. Het concept betreft een dubbeldektrailer welke maximaal 54 europallets kan laden; 63% meer dan dat wat een gewone trailer laadt (33 europallets). Bedrijven die oog hebben voor duurzaamheid en milieu in hun logistieke supply chain realiseren door de inzet van het 2WIN-concept een besparing van de CO2-uitstoot tot 40% en zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing. Reden genoeg om 2WIN op de beurs in München te laten zien.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
terberg
Hoornweg
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
Kohl
Van Schaften Trucks
timocom
Middelbos
snapon
D-tec
autec
Scania Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
advertise
Knapen
vdl
DHS