home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Mei 2017, 10.53 uur


Provincie Limburg en Emons Cargo bij Transport Logistic Munich

Van 9 tot 12 mei vindt in Duitsland de toonaangevende beurs op het gebied van transport en logistiek plaats: Transport Logistic München. Op deze beurs vindt u alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek. Emons Cargo presenteert zich in een unieke samenwerking tussen 18 bedrijven uit de Limburgse provincie.

Logistieke hotspot


Limburg is de logistieke hotspot van Europa; het is een geografisch knooppunt tussen Antwerpen, Rotterdam en het Duitse Ruhrgebied. Daarnaast heeft de provincie een multimodale infrastructuur. Het Europese achterland is gemakkelijk bereikbaar via de goede verbinding en biedt een perfecte toegang tot andere regio's.

Duurzaam


Emons Cargo, een gevestigde logistieke dienstverlener, toont haar 2WIN-concept op de beurs. Het concept betreft een dubbeldektrailer welke maximaal 54 europallets kan laden; 63% meer dan dat wat een gewone trailer laadt (33 europallets). Bedrijven die oog hebben voor duurzaamheid en milieu in hun logistieke supply chain realiseren door de inzet van het 2WIN-concept een besparing van de CO2-uitstoot tot 40% en zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing. Reden genoeg om 2WIN op de beurs in München te laten zien.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
DHS
Scania Trucks
advertise
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Middelbos
snapon
Kohl
timocom
Van Schaften Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
autec
terberg
diesel technic
Trucks.nl