home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Mei 2017, 10.53 uur


Provincie Limburg en Emons Cargo bij Transport Logistic Munich

Van 9 tot 12 mei vindt in Duitsland de toonaangevende beurs op het gebied van transport en logistiek plaats: Transport Logistic München. Op deze beurs vindt u alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek. Emons Cargo presenteert zich in een unieke samenwerking tussen 18 bedrijven uit de Limburgse provincie.

Logistieke hotspot


Limburg is de logistieke hotspot van Europa; het is een geografisch knooppunt tussen Antwerpen, Rotterdam en het Duitse Ruhrgebied. Daarnaast heeft de provincie een multimodale infrastructuur. Het Europese achterland is gemakkelijk bereikbaar via de goede verbinding en biedt een perfecte toegang tot andere regio's.

Duurzaam


Emons Cargo, een gevestigde logistieke dienstverlener, toont haar 2WIN-concept op de beurs. Het concept betreft een dubbeldektrailer welke maximaal 54 europallets kan laden; 63% meer dan dat wat een gewone trailer laadt (33 europallets). Bedrijven die oog hebben voor duurzaamheid en milieu in hun logistieke supply chain realiseren door de inzet van het 2WIN-concept een besparing van de CO2-uitstoot tot 40% en zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing. Reden genoeg om 2WIN op de beurs in München te laten zien.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
diesel technic
autec
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
DHS
Scania Trucks
Kohl
Van Schaften Trucks
Trucks.nl
snapon
Capriƫl Nederland
terberg
timocom
Hoornweg
Middelbos