home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 02 Mei 2017, 13.48 uur


Inschrijving voor de Fleetboard Drivers’ League 2017 geopend

Vanaf 1 mei is de inschrijving voor de Fleetboard Drivers’ League 2017 geopend. Tijdens deze competitie strijden vrachtwagenchauffeurs uit negentien landen drie maanden lang tegen elkaar in een zoektocht naar de beste chauffeurs en teams. Chauffeurs kunnen zich vanaf 1 mei tot en met 2 juli 2017 inschrijven op www.driversleague.com. De competitie begint 1 mei 2017 en loopt tot en met 31 juli 2017.

Rijd. Strijd. Win.


Het is dit jaar de twaalfde keer dat de zoektocht naar de beste chauffeurs en wagenparken wordt gehouden. Onder het motto Rijd.Strijd.Win nemen vrachtwagenchauffeurs uit negentien landen het weer tegen elkaar op. Rusland, Hongarije en Ierland doen dit jaar voor het eerst mee aan de Fleetboard Drivers’ League. Het doel van de competitie is om aan de hand van de inzetanalyse van telematicasysteem Fleetboard de beste rijstijlbeoordeling te behalen. De persoonlijke waardering bestaat uit slijtage- en verbruiksrelevante factoren zoals anticiperend rijden, snelheidswissel en remgedrag. Hoe hoger de waardering, des te hoger de plaats op de ranglijst. De wagenparkbeheerder kan via de website www.driversleague.com zijn wagenpark registreren en chauffeurs aanmelden. Chauffeurs rijden hun gebruikelijke routes en dienen 3200 kilometer per maand te rijden om zich te kwalificeren voor de competitie. De prestaties van de drie beste chauffeurs van elk team tellen mee voor het uiteindelijke puntenaantal. Nieuw dit jaar zijn de Chauffeur Duels waarbij chauffeurs elkaar kunnen uitdagen om bonuspunten te verdienen. Voor elk gewonnen duel wordt 0,1 bonuspunt toegevoegd aan het puntenaantal.

Prijzen


Aan het einde van de competitie wordt bepaald welke Nederlandse deelnemers de titels ‘Beste chauffeur’ en ‘Beste team’ op hun naam mogen schrijven. De beste chauffeurs van Nederland winnen een verzorgde reis, inclusief één overnachting, voor de winnende chauffeur plus één collega naar de Mercedes-Benz fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. De drie beste Nederlandse teams winnen respectievelijk Off Road rijden inclusief een barbecue, een slipcursus inclusief een borrel en karten inclusief een borrel. Nederlandse chauffeurs doen automatisch mee met de internationale competitie. Naast de drie beste internationale chauffeurs zijn er dit jaar voor het eerst prijzen voor de beste internationale teams. De internationale prijswinnaars kunnen zich verheugen op een spannend weekend in oktober 2017 in Duitsland. De officiële Fleetboard Drivers’ League huldigingsceremonie zal op 13 oktober 2017 tijdens de DTM-finale op de Hockenheimring plaatsvinden.

Aanmelden vanaf 1 mei


Aanmelden voor de Drivers League is mogelijk van 1 mei tot en met 2 juli 2017. Om deel te nemen dienen bedrijven en vervolgens ook de chauffeurs zich op www.driversleague.com te registreren. Bij de aanmelding wordt een profiel van het bedrijf dan wel chauffeur aangemaakt dat vervolgens individueel kan worden aangepast. Op deze manier hebben alle deelnemers een overzicht van de ranglijst van zichzelf en van anderen. In Europa gaat de Drivers League van start in Nederland, Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Italië, Litouwen, Noorwegen, Roemenië, Zwitserland, Slovenië, Spanje, Slowakije, Zweden, Portugal, Tsjechië, Ierland, Hongarije en Rusland. Daarnaast start de Drivers League in China en Zuid-Afrika.

Meer informatie over Mercedes-Benz vindt u op http://media.mercedes-benz.nl B019
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
DHS
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Scania Trucks
autec
terberg
timocom
snapon
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
advertise
Trucks.nl
diesel technic
Hoornweg