home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 02 Mei 2017, 13.48 uur


Inschrijving voor de Fleetboard Drivers’ League 2017 geopend

Vanaf 1 mei is de inschrijving voor de Fleetboard Drivers’ League 2017 geopend. Tijdens deze competitie strijden vrachtwagenchauffeurs uit negentien landen drie maanden lang tegen elkaar in een zoektocht naar de beste chauffeurs en teams. Chauffeurs kunnen zich vanaf 1 mei tot en met 2 juli 2017 inschrijven op www.driversleague.com. De competitie begint 1 mei 2017 en loopt tot en met 31 juli 2017.

Rijd. Strijd. Win.


Het is dit jaar de twaalfde keer dat de zoektocht naar de beste chauffeurs en wagenparken wordt gehouden. Onder het motto Rijd.Strijd.Win nemen vrachtwagenchauffeurs uit negentien landen het weer tegen elkaar op. Rusland, Hongarije en Ierland doen dit jaar voor het eerst mee aan de Fleetboard Drivers’ League. Het doel van de competitie is om aan de hand van de inzetanalyse van telematicasysteem Fleetboard de beste rijstijlbeoordeling te behalen. De persoonlijke waardering bestaat uit slijtage- en verbruiksrelevante factoren zoals anticiperend rijden, snelheidswissel en remgedrag. Hoe hoger de waardering, des te hoger de plaats op de ranglijst. De wagenparkbeheerder kan via de website www.driversleague.com zijn wagenpark registreren en chauffeurs aanmelden. Chauffeurs rijden hun gebruikelijke routes en dienen 3200 kilometer per maand te rijden om zich te kwalificeren voor de competitie. De prestaties van de drie beste chauffeurs van elk team tellen mee voor het uiteindelijke puntenaantal. Nieuw dit jaar zijn de Chauffeur Duels waarbij chauffeurs elkaar kunnen uitdagen om bonuspunten te verdienen. Voor elk gewonnen duel wordt 0,1 bonuspunt toegevoegd aan het puntenaantal.

Prijzen


Aan het einde van de competitie wordt bepaald welke Nederlandse deelnemers de titels ‘Beste chauffeur’ en ‘Beste team’ op hun naam mogen schrijven. De beste chauffeurs van Nederland winnen een verzorgde reis, inclusief één overnachting, voor de winnende chauffeur plus één collega naar de Mercedes-Benz fabriek in Wörth en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart. De drie beste Nederlandse teams winnen respectievelijk Off Road rijden inclusief een barbecue, een slipcursus inclusief een borrel en karten inclusief een borrel. Nederlandse chauffeurs doen automatisch mee met de internationale competitie. Naast de drie beste internationale chauffeurs zijn er dit jaar voor het eerst prijzen voor de beste internationale teams. De internationale prijswinnaars kunnen zich verheugen op een spannend weekend in oktober 2017 in Duitsland. De officiële Fleetboard Drivers’ League huldigingsceremonie zal op 13 oktober 2017 tijdens de DTM-finale op de Hockenheimring plaatsvinden.

Aanmelden vanaf 1 mei


Aanmelden voor de Drivers League is mogelijk van 1 mei tot en met 2 juli 2017. Om deel te nemen dienen bedrijven en vervolgens ook de chauffeurs zich op www.driversleague.com te registreren. Bij de aanmelding wordt een profiel van het bedrijf dan wel chauffeur aangemaakt dat vervolgens individueel kan worden aangepast. Op deze manier hebben alle deelnemers een overzicht van de ranglijst van zichzelf en van anderen. In Europa gaat de Drivers League van start in Nederland, Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Italië, Litouwen, Noorwegen, Roemenië, Zwitserland, Slovenië, Spanje, Slowakije, Zweden, Portugal, Tsjechië, Ierland, Hongarije en Rusland. Daarnaast start de Drivers League in China en Zuid-Afrika.

Meer informatie over Mercedes-Benz vindt u op http://media.mercedes-benz.nl B019
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Middelbos
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
snapon
Scania Trucks
Van Schaften Trucks
autec
timocom
terberg
Kohl
diesel technic
Trucks.nl
Hoornweg