home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 28 April 2017, 13.58 uur


De nieuwe DAF CF en XF modellen komen eraan

DAF introduceert de nieuwe generatie CF en XF trucks, die een nieuwe norm zetten in transportefficiency en chauffeurscomfort. De nieuwe modellen kenmerken zich door vernieuwingen aan de motoren, nieuwe aandrijflijnen en aerodynamische optimalisaties. Deze zorgen voor een tot wel 7% lager brandstofverbruik. Het nieuwe online fleet-managementsysteem DAF Connect geeft ruimte aan een nóg verdere efficiencyverhogingen. De nieuwe generatie CF en XF biedt bovendien meer laadvermogen en een vernieuwd interieur en exterieur voor het hoogste chauffeurscomfort en de grootste aantrekkingskracht. De nieuwe serie trucks garanderen de laagste bedrijfskosten en de hoogste inzetbaarheid. “Bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie CF- en XF-trucks hebben we voortgeborduurd op de uitstekende reputatie die onze Euro 6 trucks op het gebied van brandstofefficiency, betrouwbaarheid en chauffeurscomfort hebben opgebouwd in Europa. De nieuwe CF en XF bieden daardoor de best mogelijke oplossingen voor zowel de klant als de chauffeur”, aldus Preston Feight, president-directeur van DAF Trucks. “Ondersteund door toonaangevende services en een uiterst professionele dealerorganisatie, zijn de nieuwe CF- en XF-trucks - die in de zomer van 2017 in productie gaan - het summum voor de eigenaar en de droom van elke chauffeur.”

Hogere brandstofefficiency en meer vermogen en koppel bij lagere toerentallen


De toonaangevende brandstofefficiency is het resultaat van de volledig geïntegreerde en innovatieve aandrijflijn met een optimale interactie tussen motor, nabehandelingssysteem, transmissie en achterassen. Er is alles aan gedaan om het uiterste uit elke druppel brandstof te halen om te komen tot de laagst mogelijke ‘total cost of ownership’; volledig in lijn met de DAF Transport Efficiency-filosofie. De luchthuishouding van de PACCAR MX-motoren is verder verbeterd door toepassing van een nieuwe en nóg efficiëntere turbocompressor, een nieuw EGR-systeem en een nieuw ontwerp van de klepbediening. De warmtehuishouding is verbeterd door de ontwikkeling van een nieuw verbrandingssysteem, waarbij nieuwe zuigers, verstuivers en inspuitstrategieën worden toegepast, naast een hogere compressieverhouding.

In de komende edities van Auto- en Transportwereld gaan we dieper in op de vernieuwingen aan de DAF-modellen. Wilt u op de hoogte hiervan blijven lees dan onze gedrukte versie van Auto- en Transportwereld. Nog geen abonnee? Voor 111,- euro inclusief BTW ontvangt u 26 edities van ATW per jaar. Meer informatie: 0570-628 092 of email naar post@atw.nl
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Van Schaften Trucks
timocom
Hoornweg
snapon
Scania Trucks
DHS
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
diesel technic
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
Middelbos
advertise
autec
Kohl