home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 13 April 2017, 08.59 uur


Terberg Group winnaar Familiebedrijven Award

Na een spannende periode van wachten is de beslissing gevallen en is Terberg Group B.V. door de jury in de Nieuwe Kerk in Den Haag gekozen tot winnaar van de Familiebedrijven Award 2017. De prestigieuze prijs werd overhandigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden. Terberg Group zal deze prestigieuze prijs op gepaste wijze vieren met alle 2500 medewerkers in 11 verschillende landen. Bestuursvoorzitter George Terberg: "Wie had ooit kunnen denken dat onze dorpssmederij uit 1869 uit zou groeien tot het Nederlandse Familiebedrijf van het jaar. Wij zijn hier ongelooflijk trots op en beschouwen dit als een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers die dag in dag uit hun uiterste best doen om in de wereld succesvol te zijn".

Uit een selectie van 500 familiebedrijven waren aanvankelijk 10 bedrijven genomineerd en hiervan bleven 4 finalisten over, te weten: Brabantia, Valkenswaard Koninklijke A-Ware Food Group B.V., Almere Koninklijke Zeelandia Groep B.V., Zierikzee Terberg Group B.V., IJsselstein.

De criteria, waarop door de jury de keuze van de winnaar is bepaald, zijn: Familie en cultuur, Continuïteit, lange termijn handelen en denken, omzet, groei, financiële prestaties, internationalisatie, in hoeveel landen actief, innovatie vermogen, Governance structuur en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
diesel technic
Knapen
autec
Scania Trucks
DHS
vdl
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
D-tec
Middelbos
timocom
terberg
Hoornweg
snapon
Capriƫl Nederland
advertise
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts