home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 13 April 2017, 08.59 uur


Terberg Group winnaar Familiebedrijven Award

Na een spannende periode van wachten is de beslissing gevallen en is Terberg Group B.V. door de jury in de Nieuwe Kerk in Den Haag gekozen tot winnaar van de Familiebedrijven Award 2017. De prestigieuze prijs werd overhandigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden. Terberg Group zal deze prestigieuze prijs op gepaste wijze vieren met alle 2500 medewerkers in 11 verschillende landen. Bestuursvoorzitter George Terberg: "Wie had ooit kunnen denken dat onze dorpssmederij uit 1869 uit zou groeien tot het Nederlandse Familiebedrijf van het jaar. Wij zijn hier ongelooflijk trots op en beschouwen dit als een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers die dag in dag uit hun uiterste best doen om in de wereld succesvol te zijn".

Uit een selectie van 500 familiebedrijven waren aanvankelijk 10 bedrijven genomineerd en hiervan bleven 4 finalisten over, te weten: Brabantia, Valkenswaard Koninklijke A-Ware Food Group B.V., Almere Koninklijke Zeelandia Groep B.V., Zierikzee Terberg Group B.V., IJsselstein.

De criteria, waarop door de jury de keuze van de winnaar is bepaald, zijn: Familie en cultuur, Continuïteit, lange termijn handelen en denken, omzet, groei, financiële prestaties, internationalisatie, in hoeveel landen actief, innovatie vermogen, Governance structuur en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Middelbos
Van Schaften Trucks
autec
Hoornweg
diesel technic
timocom
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
Kohl
Scania Trucks
Trucks.nl
snapon
terberg
DHS