home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 13 April 2017, 08.59 uur


Terberg Group winnaar Familiebedrijven Award

Na een spannende periode van wachten is de beslissing gevallen en is Terberg Group B.V. door de jury in de Nieuwe Kerk in Den Haag gekozen tot winnaar van de Familiebedrijven Award 2017. De prestigieuze prijs werd overhandigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden. Terberg Group zal deze prestigieuze prijs op gepaste wijze vieren met alle 2500 medewerkers in 11 verschillende landen. Bestuursvoorzitter George Terberg: "Wie had ooit kunnen denken dat onze dorpssmederij uit 1869 uit zou groeien tot het Nederlandse Familiebedrijf van het jaar. Wij zijn hier ongelooflijk trots op en beschouwen dit als een kroon op het werk van onze familie en alle medewerkers die dag in dag uit hun uiterste best doen om in de wereld succesvol te zijn".

Uit een selectie van 500 familiebedrijven waren aanvankelijk 10 bedrijven genomineerd en hiervan bleven 4 finalisten over, te weten: Brabantia, Valkenswaard Koninklijke A-Ware Food Group B.V., Almere Koninklijke Zeelandia Groep B.V., Zierikzee Terberg Group B.V., IJsselstein.

De criteria, waarop door de jury de keuze van de winnaar is bepaald, zijn: Familie en cultuur, Continuïteit, lange termijn handelen en denken, omzet, groei, financiële prestaties, internationalisatie, in hoeveel landen actief, innovatie vermogen, Governance structuur en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Middelbos
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
diesel technic
Hoornweg
Scania Trucks
DHS
Kohl
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
snapon
autec
timocom
Van Schaften Trucks