home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Maart 2017, 16.46 uur


Palletways Group benoemt Financieel Directeur

De Palletways Group heeft Richard Myatt benoemt als Group Finance Director in de top van de Palletways Group. Zijn benoeming volgt op een aantal andere nieuwe benoemingen in het kader van de voortdurende groei en de leiderspositie van het bedrijf in de markt voor palletdistributie.

Richard Myatt


Richard, afgestudeerd Wiskundige en voormalig accountant bij Ernst and Young, heeft twintig jaar ervaring in leidinggevende posities in de financiële sector. Hij heeft een aantal belangrijke zowel financiële als commerciële managementfuncties bekleed en was Finance Director bij SIG plc, waar hij verantwoordelijk was voor bedrijfshervormingsprogramma’s in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Midden-Oosten. James Wilson, CEO van de Palletways Group: “We hebben de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet om onze visie te verwezenlijken, waarbij we nieuwe diensten en expertise aan ons bedrijf hebben toegevoegd en hebben volhard in onze inspanningen om onze klanten de allerbeste service te verlenen. Richard heeft met zijn schat aan ervaring enorme indruk op ons gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om met ons de volgende ontwikkelingsfase van het bedrijf in te gaan.” In zijn verklaring over zijn benoeming voegt Richard hier aan toe: “Palletways is in ieder opzicht de marktleider en staat bovendien in hoge achting in de hele logistieke sector. Ik verheug me op mijn nieuwe functie van Group Finance Director van een bedrijf dat een onwaarschijnlijk groeiverhaal combineert met de hoogste mate van integriteit en een duidelijke toekomstvisie.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Cuppers
facebook
Capriƫl Nederland
Middelbos
IAA
Trucks.nl
D-tec
snapon
advertise
Trailned
vdl
DHS
Trailer innovation
terberg
Van Schaften Trucks
HEBIC
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
rino
Kohl