home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Maart 2017, 16.46 uur


Palletways Group benoemt Financieel Directeur

De Palletways Group heeft Richard Myatt benoemt als Group Finance Director in de top van de Palletways Group. Zijn benoeming volgt op een aantal andere nieuwe benoemingen in het kader van de voortdurende groei en de leiderspositie van het bedrijf in de markt voor palletdistributie.

Richard Myatt


Richard, afgestudeerd Wiskundige en voormalig accountant bij Ernst and Young, heeft twintig jaar ervaring in leidinggevende posities in de financiële sector. Hij heeft een aantal belangrijke zowel financiële als commerciële managementfuncties bekleed en was Finance Director bij SIG plc, waar hij verantwoordelijk was voor bedrijfshervormingsprogramma’s in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Midden-Oosten. James Wilson, CEO van de Palletways Group: “We hebben de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet om onze visie te verwezenlijken, waarbij we nieuwe diensten en expertise aan ons bedrijf hebben toegevoegd en hebben volhard in onze inspanningen om onze klanten de allerbeste service te verlenen. Richard heeft met zijn schat aan ervaring enorme indruk op ons gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om met ons de volgende ontwikkelingsfase van het bedrijf in te gaan.” In zijn verklaring over zijn benoeming voegt Richard hier aan toe: “Palletways is in ieder opzicht de marktleider en staat bovendien in hoge achting in de hele logistieke sector. Ik verheug me op mijn nieuwe functie van Group Finance Director van een bedrijf dat een onwaarschijnlijk groeiverhaal combineert met de hoogste mate van integriteit en een duidelijke toekomstvisie.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
facebook
Van Schaften Trucks
Hoornweg
terberg
DHS
Trucks.nl
Iveco
Middelbos
D-tec
Cuppers
Trailer innovation
Trailned
Kohl
advertise
Capriƫl Nederland