home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

Van Vliet Trucks Holland B.V. biedt te koop aan: Mooie RENAULT CARRIER uit 1996, Meer informatie...

Cadeaubonnen
Breed Assortiment
Relatiegeschenken

Mercedes-Benz Trucks

 

 

Geplaatst op 16 Februari 2017, 09.38 uur


Lannutti Group plaatst megaorder bij Iveco

Lannutti en Iveco hebben een overeenkomst getekend voor de levering van 610 TCO2 Champions: De Iveco Stralis XP en NP. Deze mega-order is op woensdag 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, Iveco Brand President. Lannutti zal 610 nieuwe Stralissen in gebruik gaan nemen. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen.

De nieuwste aanwinsten passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is. Pierre Lahutte, verklaart: “Ik ben erg verheugd over het feit dat het partnerschap met Lannutti bloeit en er voor onze nieuwe productontwikkelingen wordt gekozen. Dit betreft een van de belangrijkste Europese orders als het gaat over voertuigaantallen: 610 nieuwe Stralis XP en NP modellen. Beide zijn winnende oplossingen voor duurzaam transport. De XP inzake grote performance in combinatie met reductie van brandstofverbruik en de NP is de eerste aardgastruck geschikt voor écht langeafstandsvervoer.” Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “We hebben om twee redenen voor Iveco gekozen om ons wagenpark te vernieuwen. Een goed product is de basis van onze business en de directe tests met de nieuwe producten van de Italiaanse truckbouwer hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast het partnerschap dat ons historisch gezien linkt aan het merk Iveco. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie, we hebben bij Iveco altijd de mogelijkheid en welwillendheid ervaren om optimale oplossingen te bieden. Die maken het verschil voor Lannutti Group.”

Lannutti heeft gekozen voor de volgende types en motorisaties van de Stralis: - New Stralis XP (AS440S48TP) 4x2 trekker met 480pk Iveco Cursor 11 motor, Hi-Way cabine en uitgerust met de laatste systemen en technologieën voor het reduceren van het brandstofverbruik. - New Stralis XP (AT440S46TP SL) 4x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor, compacte Hi-Road cabine. Super-Light uitvoering voor een maximaal laadvermogen. - New Stralis (AT440S460T/XP) 6x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor en Hi-Road cabine. - New Stralis NP (AS440S40TP) 4x2 trekker met 400pk Cursor 9 aardgasmotor, Hi-Way cabine en twee tanks voor vloeibaar aardgas (LNG) wat een actieradius van 1500 kilometer mogelijk maakt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Van den Bosch en Toscon gaan meer same...

Volvo test hybride truck voor internat...

Voertuigen zonder bestuurder de weg op

Ondernemers willen af van ratjetoe aan...

Transport Compleet Hardenberg met grot...

Nieuwe Next-Trailer van Knapen getoond

Franse Ecovignet nu ook voor buitenlan...

Opvolger BedrijfsautoRAI in de maak

Schultz geeft startsein voor aanleg ee...

Europese lidstaten zetten in op groots...


Van den Bosch en Toscon gaan meer samenwerken
Logistiek dienstverlener Van den Bosch Transporten en Toscon, onderdeel van TIP Trailer Service Centers, hebben hun bestaande samenwerking op het gebied van onderhoud en reparatie verder uitgebreid op de Europese markt. Van den Bosch brengt een deel van het onderhoud van de vloot van voornamelijk containerchassis onder bij het netwerk van Toscon in de Benelux en TIP-werkplaatsen in Duitsland en in Oostenrijk.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Van Schaften Trucks
advertise
autec
Hoornweg
Trucks.nl
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
timocom
Middelbos
Kohl
Capriƫl Nederland
Scania Trucks
terberg
snapon
diesel technic