home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 16 Februari 2017, 09.38 uur


Lannutti Group plaatst megaorder bij Iveco

Lannutti en Iveco hebben een overeenkomst getekend voor de levering van 610 TCO2 Champions: De Iveco Stralis XP en NP. Deze mega-order is op woensdag 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, Iveco Brand President. Lannutti zal 610 nieuwe Stralissen in gebruik gaan nemen. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen.

De nieuwste aanwinsten passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is. Pierre Lahutte, verklaart: “Ik ben erg verheugd over het feit dat het partnerschap met Lannutti bloeit en er voor onze nieuwe productontwikkelingen wordt gekozen. Dit betreft een van de belangrijkste Europese orders als het gaat over voertuigaantallen: 610 nieuwe Stralis XP en NP modellen. Beide zijn winnende oplossingen voor duurzaam transport. De XP inzake grote performance in combinatie met reductie van brandstofverbruik en de NP is de eerste aardgastruck geschikt voor écht langeafstandsvervoer.” Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “We hebben om twee redenen voor Iveco gekozen om ons wagenpark te vernieuwen. Een goed product is de basis van onze business en de directe tests met de nieuwe producten van de Italiaanse truckbouwer hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast het partnerschap dat ons historisch gezien linkt aan het merk Iveco. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie, we hebben bij Iveco altijd de mogelijkheid en welwillendheid ervaren om optimale oplossingen te bieden. Die maken het verschil voor Lannutti Group.”

Lannutti heeft gekozen voor de volgende types en motorisaties van de Stralis: - New Stralis XP (AS440S48TP) 4x2 trekker met 480pk Iveco Cursor 11 motor, Hi-Way cabine en uitgerust met de laatste systemen en technologieën voor het reduceren van het brandstofverbruik. - New Stralis XP (AT440S46TP SL) 4x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor, compacte Hi-Road cabine. Super-Light uitvoering voor een maximaal laadvermogen. - New Stralis (AT440S460T/XP) 6x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor en Hi-Road cabine. - New Stralis NP (AS440S40TP) 4x2 trekker met 400pk Cursor 9 aardgasmotor, Hi-Way cabine en twee tanks voor vloeibaar aardgas (LNG) wat een actieradius van 1500 kilometer mogelijk maakt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Van Schaften Trucks
timocom
terberg
Scania Trucks
Kohl
Capriƫl Nederland
Middelbos
advertise
diesel technic
Hoornweg
Trucks.nl
DHS
Anema Trucks & Spare Parts
autec