home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 16 Februari 2017, 09.38 uur


Lannutti Group plaatst megaorder bij Iveco

Lannutti en Iveco hebben een overeenkomst getekend voor de levering van 610 TCO2 Champions: De Iveco Stralis XP en NP. Deze mega-order is op woensdag 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, Iveco Brand President. Lannutti zal 610 nieuwe Stralissen in gebruik gaan nemen. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen.

De nieuwste aanwinsten passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is. Pierre Lahutte, verklaart: “Ik ben erg verheugd over het feit dat het partnerschap met Lannutti bloeit en er voor onze nieuwe productontwikkelingen wordt gekozen. Dit betreft een van de belangrijkste Europese orders als het gaat over voertuigaantallen: 610 nieuwe Stralis XP en NP modellen. Beide zijn winnende oplossingen voor duurzaam transport. De XP inzake grote performance in combinatie met reductie van brandstofverbruik en de NP is de eerste aardgastruck geschikt voor écht langeafstandsvervoer.” Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “We hebben om twee redenen voor Iveco gekozen om ons wagenpark te vernieuwen. Een goed product is de basis van onze business en de directe tests met de nieuwe producten van de Italiaanse truckbouwer hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast het partnerschap dat ons historisch gezien linkt aan het merk Iveco. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie, we hebben bij Iveco altijd de mogelijkheid en welwillendheid ervaren om optimale oplossingen te bieden. Die maken het verschil voor Lannutti Group.”

Lannutti heeft gekozen voor de volgende types en motorisaties van de Stralis: - New Stralis XP (AS440S48TP) 4x2 trekker met 480pk Iveco Cursor 11 motor, Hi-Way cabine en uitgerust met de laatste systemen en technologieën voor het reduceren van het brandstofverbruik. - New Stralis XP (AT440S46TP SL) 4x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor, compacte Hi-Road cabine. Super-Light uitvoering voor een maximaal laadvermogen. - New Stralis (AT440S460T/XP) 6x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor en Hi-Road cabine. - New Stralis NP (AS440S40TP) 4x2 trekker met 400pk Cursor 9 aardgasmotor, Hi-Way cabine en twee tanks voor vloeibaar aardgas (LNG) wat een actieradius van 1500 kilometer mogelijk maakt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
Knapen
timocom
DHS
Scania Trucks
Hoornweg
Trucks.nl
advertise
diesel technic
vdl
Capriël Nederland
terberg
autec
snapon
Kohl
Van Schaften Trucks
Middelbos