home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 16 Februari 2017, 09.38 uur


Lannutti Group plaatst megaorder bij Iveco

Lannutti en Iveco hebben een overeenkomst getekend voor de levering van 610 TCO2 Champions: De Iveco Stralis XP en NP. Deze mega-order is op woensdag 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, Iveco Brand President. Lannutti zal 610 nieuwe Stralissen in gebruik gaan nemen. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen.

De nieuwste aanwinsten passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is. Pierre Lahutte, verklaart: “Ik ben erg verheugd over het feit dat het partnerschap met Lannutti bloeit en er voor onze nieuwe productontwikkelingen wordt gekozen. Dit betreft een van de belangrijkste Europese orders als het gaat over voertuigaantallen: 610 nieuwe Stralis XP en NP modellen. Beide zijn winnende oplossingen voor duurzaam transport. De XP inzake grote performance in combinatie met reductie van brandstofverbruik en de NP is de eerste aardgastruck geschikt voor écht langeafstandsvervoer.” Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “We hebben om twee redenen voor Iveco gekozen om ons wagenpark te vernieuwen. Een goed product is de basis van onze business en de directe tests met de nieuwe producten van de Italiaanse truckbouwer hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast het partnerschap dat ons historisch gezien linkt aan het merk Iveco. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie, we hebben bij Iveco altijd de mogelijkheid en welwillendheid ervaren om optimale oplossingen te bieden. Die maken het verschil voor Lannutti Group.”

Lannutti heeft gekozen voor de volgende types en motorisaties van de Stralis: - New Stralis XP (AS440S48TP) 4x2 trekker met 480pk Iveco Cursor 11 motor, Hi-Way cabine en uitgerust met de laatste systemen en technologieën voor het reduceren van het brandstofverbruik. - New Stralis XP (AT440S46TP SL) 4x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor, compacte Hi-Road cabine. Super-Light uitvoering voor een maximaal laadvermogen. - New Stralis (AT440S460T/XP) 6x2 trekker met 460pk Cursor 11 motor en Hi-Road cabine. - New Stralis NP (AS440S40TP) 4x2 trekker met 400pk Cursor 9 aardgasmotor, Hi-Way cabine en twee tanks voor vloeibaar aardgas (LNG) wat een actieradius van 1500 kilometer mogelijk maakt.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Trucks.nl
Kohl
snapon
Middelbos
DHS
Scania Trucks
autec
diesel technic
timocom
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Hoornweg
terberg
Anema Trucks & Spare Parts
advertise