home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Februari 2017, 14.10 uur


Heuver sloot 2016 succesvol af

2016 was voor Heuver Bandengroothandel een bijzonder jaar. Centraal stonden onder andere het 50-jarig jubileum en de verdieping van het contact met klanten. Het resultaat over 2016 kwam wat betreft de omzet, in een zware markt met veel prijsdruk gemiddeld 5% hoger uit dan in 2015. Heuver investeerde in mensen, online tools en het magazijn. Zodat alle klantenwensen snel en optimaal afgehandeld konden en kunnen worden. Het jaar was voor Heuver het jaar van de volgende fase, maar met volop kansen voor de toekomst.

Jubileum één van de hoogtepunten


“Ons grootste hoogtepunt in 2016 was het 50-jarig bestaan”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “We vierden het uitgebreid met het personeel en keken er op een succesvolle Reifen Essen met klanten op terug. Het was het jaar dat we maandelijkse acties introduceerden. Door het succes daarvan, herhalen we dat in 2017.”

Krachtige toename ‘digitaal’ Klantbeleid met veel persoonlijke aandacht en het gemak van online bestellen stonden in 2016 centraal. Net als de voortdurende scherpte op aanbod, voorraad en inkoop. Bertus Heuver: “De combinatie van onze klantvisie, het bestelgemak en onze kernwaarden betalen zich uit. Door verbeterde zoek- en filterfuncties van de webshop, inclusief nieuwe talen en eenvoudiger toegankelijkheid, groeide onze online markt circa 10% in omzet en zagen we liefst 30% meer gebruikers. Ons digitale traject blijft groeien, ook in 2017.”

[t]Spectaculaire groei


“Afgelopen jaar kende de markt veel prijsdruk. Toch zagen wij bij de truckbanden een spectaculaire groei van 30%. Dankzij onze excellente inkoop en door onze marktconforme prijzen, konden wij een enorme sprong maken. Ook Aeolus kende een sterke groei in 2016”, vervolgt Bertus Heuver. “Wij zien in het aantal aanvragen en het toegenomen volume, dat Aeolus nu op de shortlist van veel klanten en gebruikers staat. Die groei blijven wij onverminderd aanjagen. Onze relatie met de fabriek is zeer stabiel, met wederzijds groot respect. Aeolus investeert veel in kwaliteit, de nieuwe NEO-serie is het beste bewijs. Aeolus is evenals Heuver ambitieus en Aeolus streeft hierbij uiteindelijk naar een positie in de wereldwijde top 5.”

Krachtig profileren[t]
“Volumegroei in het algemeen noodzaakte ons extra ruimte in ons magazijn te realiseren”, vervolgt Bertus Heuver. “Binnen de bestaande muren leverde een etage extra meters boven de grondposities op. Want ook op EM- en landbouwgebied scoren we zodanig, dat dit nodig was. Als Europees topspeler in EM willen wij ons doorlopend krachtig profileren. Dat doen we met een vast, breed aanbod, met specialisaties en óók met speciale cursussen en door kennis te delen. Goed luisteren, de klantbehoeften kennen, tijdig anticiperen en de markt prikkelen maakt het verschil. Dáár geloven wij in!”

[t]Klanten verrassen


Heuver draaide met zijn importmerken een sterk jaar. Klanten ervaren dit aanbod als nuttige aanvulling. Zoals Barkley, dat in vele Europese landen erg goed ontvangen is. Het speelt nu al een stevige rol in het landbouwbandensegment. Bertus Heuver tot slot: “Onze eigen opdracht blijft om onze klanten te blijven verrassen en optimale zekerheid en maximale service en gemak te blijven bieden. Dan wordt ook 2017 een jaar waarin we meer klanten en mooie cijfers zullen noteren.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
advertise
Hoornweg
diesel technic
Kohl
timocom
Van Schaften Trucks
autec
DHS
Middelbos
Trucks.nl
Scania Trucks
terberg
snapon