home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 12 Februari 2017, 14.10 uur


Heuver sloot 2016 succesvol af

2016 was voor Heuver Bandengroothandel een bijzonder jaar. Centraal stonden onder andere het 50-jarig jubileum en de verdieping van het contact met klanten. Het resultaat over 2016 kwam wat betreft de omzet, in een zware markt met veel prijsdruk gemiddeld 5% hoger uit dan in 2015. Heuver investeerde in mensen, online tools en het magazijn. Zodat alle klantenwensen snel en optimaal afgehandeld konden en kunnen worden. Het jaar was voor Heuver het jaar van de volgende fase, maar met volop kansen voor de toekomst.

Jubileum één van de hoogtepunten


“Ons grootste hoogtepunt in 2016 was het 50-jarig bestaan”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “We vierden het uitgebreid met het personeel en keken er op een succesvolle Reifen Essen met klanten op terug. Het was het jaar dat we maandelijkse acties introduceerden. Door het succes daarvan, herhalen we dat in 2017.”

Krachtige toename ‘digitaal’ Klantbeleid met veel persoonlijke aandacht en het gemak van online bestellen stonden in 2016 centraal. Net als de voortdurende scherpte op aanbod, voorraad en inkoop. Bertus Heuver: “De combinatie van onze klantvisie, het bestelgemak en onze kernwaarden betalen zich uit. Door verbeterde zoek- en filterfuncties van de webshop, inclusief nieuwe talen en eenvoudiger toegankelijkheid, groeide onze online markt circa 10% in omzet en zagen we liefst 30% meer gebruikers. Ons digitale traject blijft groeien, ook in 2017.”

[t]Spectaculaire groei


“Afgelopen jaar kende de markt veel prijsdruk. Toch zagen wij bij de truckbanden een spectaculaire groei van 30%. Dankzij onze excellente inkoop en door onze marktconforme prijzen, konden wij een enorme sprong maken. Ook Aeolus kende een sterke groei in 2016”, vervolgt Bertus Heuver. “Wij zien in het aantal aanvragen en het toegenomen volume, dat Aeolus nu op de shortlist van veel klanten en gebruikers staat. Die groei blijven wij onverminderd aanjagen. Onze relatie met de fabriek is zeer stabiel, met wederzijds groot respect. Aeolus investeert veel in kwaliteit, de nieuwe NEO-serie is het beste bewijs. Aeolus is evenals Heuver ambitieus en Aeolus streeft hierbij uiteindelijk naar een positie in de wereldwijde top 5.”

Krachtig profileren[t]
“Volumegroei in het algemeen noodzaakte ons extra ruimte in ons magazijn te realiseren”, vervolgt Bertus Heuver. “Binnen de bestaande muren leverde een etage extra meters boven de grondposities op. Want ook op EM- en landbouwgebied scoren we zodanig, dat dit nodig was. Als Europees topspeler in EM willen wij ons doorlopend krachtig profileren. Dat doen we met een vast, breed aanbod, met specialisaties en óók met speciale cursussen en door kennis te delen. Goed luisteren, de klantbehoeften kennen, tijdig anticiperen en de markt prikkelen maakt het verschil. Dáár geloven wij in!”

[t]Klanten verrassen


Heuver draaide met zijn importmerken een sterk jaar. Klanten ervaren dit aanbod als nuttige aanvulling. Zoals Barkley, dat in vele Europese landen erg goed ontvangen is. Het speelt nu al een stevige rol in het landbouwbandensegment. Bertus Heuver tot slot: “Onze eigen opdracht blijft om onze klanten te blijven verrassen en optimale zekerheid en maximale service en gemak te blijven bieden. Dan wordt ook 2017 een jaar waarin we meer klanten en mooie cijfers zullen noteren.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
D-tec
autec
Middelbos
Kohl
terberg
diesel technic
snapon
Hoornweg
Knapen
Trucks.nl
timocom
Anema Trucks & Spare Parts
DHS
vdl
Van Schaften Trucks
advertise
Scania Trucks
Capriƫl Nederland