home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 10 Februari 2017, 11.36 uur


Brandstofranking met opvallende uitkomsten

Natuur & Milieu publiceerde onlangs de brandstofranking. Het gaat daarbij om een overzicht van de klimaat- en gezondheidsimpact van verschillende brandstoffen. Veel brandstoffen worden als schoon of groen in de markt gezet, terwijl ze nog steeds erg vervuilend zijn. De ranking biedt dan ook enige opvallende uitkomsten. De ranking is opgesteld door Natuur & Milieu en mede mogelijk gemaakt door PitPoint.

"Eenduidige informatie over brandstoffen is lastig te vinden. Daarnaast is de beschikbare informatie vaak complex. Zo zijn sommige brandstofsoorten weliswaar minder schadelijk voor de luchtkwaliteit, maar veroorzaken ze wel veel klimaatschade", aldus Natuur & Milieu. De brandstofranking van Natuur & Milieu bundelt de informatie in een helder overzicht. De ranking is opgedeeld in vier categorieën: personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens voor regionaal- en stedelijk vervoer en vrachtwagens voor de lange afstand. Het verschilt per type voertuig namelijk wat de impact van de verschillende brandstoftypes is.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
DHS
timocom
Scania Trucks
Trucks.nl
autec
Middelbos
Van Schaften Trucks
Hoornweg
Anema Trucks & Spare Parts
terberg
Kohl
Capriƫl Nederland
diesel technic
advertise