home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Februari 2017, 10.47 uur


NUFAM Karlsruhe zoekt Nederlandse exposanten

De Nutzfahrzeug Messe (NUFAM), de vijfde internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen, vindt van 28 september tot en met 1 oktober 2017 plaats in het Duitse Karlsruhe. Tijdens deze beurs presenteren meer dan 300 bedrijven uit twaalf landen, waaronder Nederland, hun producten aan ongeveer 23.000 bezoekers uit de transport- en logistieke sector, de automotive industrie en de bouwsector. Er zijn nog plekken vrij voor Nederlandse bedrijven die op de NUFAM willen exposeren.

De NUFAM is een trefpunt voor producenten, handelaars, inkopers en gebruikers van bedrijfsvoertuigen in alle gewichtsklassen. Ook bedrijven gespecialiseerd in bijvoorbeeld trailers en opbouwsystemen, telematica, hijsinstallaties en banden zullen aanwezig zijn. Inge Overdijkink van de DNHK reageert: “Deze beurs is een uitstekende plek om te netwerken, of specifieke producten op het gebied van bedrijfsvoertuigen te kopen of te verkopen. Na de vorige editie was meer dan 75 procent van de bezoekers van plan een order te plaatsen bij een of meerdere exposanten. Dat zegt iets over de kracht van de NUFAM.” Meer informatie over de vakbeurs kan men vinden via de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer, www.dnhk.org/nufam. Daar kan men ook terecht voor toegangskaarten en vragen over de deelnamemogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

SDC richt zich op Europa

Opel bedrijfswagens af-fabriek met Mas...

Aeolus lost bandenprobleem oude brandw...

Nieuwe vestiging BAS Tyres geopend

Speciaal aangifteloket voor ladingdief...

DAF XF prima match voor flexibele binn...

De FUSO Roadshow 2017 is van start gegaan

De Nooteboom Transportdagen 2017

BP FleetMove telematics-oplossing best...

Isuzu stelt nieuwe D-Max voor met 1.9 ...


SDC richt zich op Europa
De Britse fabrikant SDC liet onlangs de trailerrange zien op de Finse vakbeurs Kuljetus 2017. Eén van de geëxposeerde trailers was een uitschuifbare, vlakke trailer met drie BPW Eco-plus negentons assen. De trailer biedt een gestuurde achteras en een voorste liftas die ingezet kan worden als de lading de 14.000 kg passeert.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Van Schaften Trucks
timocom
terberg
Hoornweg
Trucks.nl
Capriƫl Nederland
diesel technic
Kohl
autec
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Scania Trucks
Middelbos
DHS