home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Februari 2017, 10.47 uur


NUFAM Karlsruhe zoekt Nederlandse exposanten

De Nutzfahrzeug Messe (NUFAM), de vijfde internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen, vindt van 28 september tot en met 1 oktober 2017 plaats in het Duitse Karlsruhe. Tijdens deze beurs presenteren meer dan 300 bedrijven uit twaalf landen, waaronder Nederland, hun producten aan ongeveer 23.000 bezoekers uit de transport- en logistieke sector, de automotive industrie en de bouwsector. Er zijn nog plekken vrij voor Nederlandse bedrijven die op de NUFAM willen exposeren.

De NUFAM is een trefpunt voor producenten, handelaars, inkopers en gebruikers van bedrijfsvoertuigen in alle gewichtsklassen. Ook bedrijven gespecialiseerd in bijvoorbeeld trailers en opbouwsystemen, telematica, hijsinstallaties en banden zullen aanwezig zijn. Inge Overdijkink van de DNHK reageert: “Deze beurs is een uitstekende plek om te netwerken, of specifieke producten op het gebied van bedrijfsvoertuigen te kopen of te verkopen. Na de vorige editie was meer dan 75 procent van de bezoekers van plan een order te plaatsen bij een of meerdere exposanten. Dat zegt iets over de kracht van de NUFAM.” Meer informatie over de vakbeurs kan men vinden via de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer, www.dnhk.org/nufam. Daar kan men ook terecht voor toegangskaarten en vragen over de deelnamemogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Truckstar Festival brengt 2.200 vracht...

Nico Lohuis is Gouden Ridder van de We...

TTS Swifterbant breidt uit met truckwe...

Broshuis-konvooi weer aanwezig op Truc...

Hoe verzeker ik mijn bestelauto?

Vijftig jaar bandlossers van H.W. van ...

Einride T-Pod is autonome elektrische ...

Maak winkels bevoorraden moderner

Wiegel Transport Equipment breidt aanb...

ProVia kondigt verdere uitbreiding aan...


Truckstar Festival brengt 2.200 vrachtwagens bijeen
Het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vrachtwagenliefhebbers, het Truckstar Festival op het TT Circuit van Assen, vindt op vrijdag 28 juli plaats. Er komen ruim 2.200 vrachtwagens, afkomstig uit heel Europa, het circuit oprijden. Daarmee is het Truckstar Festival verreweg het grootste transportevenement van Europa. Uniek aan het evenement is ook dat het niet alleen losse trekkers betreft, maar ook vele, complete vrachtwagencombinaties.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Middelbos
terberg
snapon
DHS
autec
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
Capriƫl Nederland
Hoornweg
Trucks.nl
diesel technic
Scania Trucks
Kohl
timocom