home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 09 Februari 2017, 10.47 uur


NUFAM Karlsruhe zoekt Nederlandse exposanten

De Nutzfahrzeug Messe (NUFAM), de vijfde internationale vakbeurs voor bedrijfsvoertuigen, vindt van 28 september tot en met 1 oktober 2017 plaats in het Duitse Karlsruhe. Tijdens deze beurs presenteren meer dan 300 bedrijven uit twaalf landen, waaronder Nederland, hun producten aan ongeveer 23.000 bezoekers uit de transport- en logistieke sector, de automotive industrie en de bouwsector. Er zijn nog plekken vrij voor Nederlandse bedrijven die op de NUFAM willen exposeren.

De NUFAM is een trefpunt voor producenten, handelaars, inkopers en gebruikers van bedrijfsvoertuigen in alle gewichtsklassen. Ook bedrijven gespecialiseerd in bijvoorbeeld trailers en opbouwsystemen, telematica, hijsinstallaties en banden zullen aanwezig zijn. Inge Overdijkink van de DNHK reageert: “Deze beurs is een uitstekende plek om te netwerken, of specifieke producten op het gebied van bedrijfsvoertuigen te kopen of te verkopen. Na de vorige editie was meer dan 75 procent van de bezoekers van plan een order te plaatsen bij een of meerdere exposanten. Dat zegt iets over de kracht van de NUFAM.” Meer informatie over de vakbeurs kan men vinden via de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer, www.dnhk.org/nufam. Daar kan men ook terecht voor toegangskaarten en vragen over de deelnamemogelijkheden.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Dometic Coolair RTX 1000 standairco be...

VDL actief in de recyclingbranche

Arthur van Dijk: 'de sector kan wel we...

Verbeteren van de verkeersveiligheid m...

VW Crafter nu ook met 8-gangs automaat

Nog veel onduidelijk over kilometerhef...

Wereldprimeur: aandrijflijn voor elekt...

Nieuwe toepassing voor het transportpl...

Men onderschat kracht economie Oost-Eu...

Bestelauto EXPO blijkt échte ve...


Dometic Coolair RTX 1000 standairco beste in test
De Dometic CoolAir RTX 1000 standairco voor trucks is uit een tweedaagse vergelijkingstest - door een transportbedrijf - van vier merken als beste naar voren gekomen. Dankzij de test is een groot Oost-Europees transportbedrijf tot aanschaf overgegaan. Chauffeurs die tijdens hun rustpauze de motor van hun truck laten draaien om de airconditioning te kunnen gebruiken, of om accu’s op te laden. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, het is ook wettelijk verboden. Wagenparkbeheerders en transportbedrijven verliezen veel geld omdat er tonnen brandstof verspild worden. Een standairco verlaagt de exploitatiekosten én voorkomt onnodige slijtage van de truck-motor. Standairco’s dragen eveneens bij aan de arbeidsveiligheid.

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
timocom
D-tec
Hoornweg
Scania Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Capriƫl Nederland
snapon
DHS
Middelbos
advertise
Kohl
vdl
diesel technic
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
terberg
Knapen
autec