home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Oktober 2016, 07.52 uur


Terberg Techniek levert drie opbouwen aan Brauer

Voor het transport nam Brauer Grondverzet en Transport, gevestigd in Belfeld, onlangs een Volvo FM 8x4 tridem met gestuurde naloopas in gebruik. De truck is door Terberg Techniek voorzien van een VDL haakarmsysteem en Atlas autolaadkraan en is daarom multifunctioneel inzetbaar.


Brauer Grondverzet en Transport BV is vooral actief in de regio Limburg, Oost-Brabant en Duitsland (NRW). Klanten zijn onder meer overheden, projectontwikkelaars en aannemers. De diensten die het bedrijf aanbiedt zijn grondwerk, laagbouw sloopwerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden, maar ook de gladheidsbestrijding. Michel Sabella, die samen met Leo Brauer en Cindy Sabella-Brauer de directie vormt: “Onze kracht zit in de diversiteit van onze activiteiten. Wij werken zowel in onderaanneming, als hoofdaannemer, waarbij we turn-key uitvoeren. Service aan onze klanten staat voorop en dat betekent flexibiliteit en direct anticiperen met creatieve oplossingen.”
Binnen het wagenpark van Brauer Grondverzet en Transport is op vrijwel elke truck een haakarmsysteem van Terberg Baarlo te vinden. Afgelopen jaar heeft Brauer Groep geïnvesteerd in drie voertuigen. Dit zijn allen een Volvo van Nebim Venlo waarop Terberg Techniek in Baarlo de opbouw heeft verzorgd, waaronder een VDL 25-tons haakarmsysteem en op de laatst geleverde tevens een Atlas 206.3E A3 autolaadkraan. “Multifunc-tionaliteit is echt belangrijk. Zo vervoeren wij losgestorte materialen, zijn we actief in containerverhuur en transporteren wij afval en recyclingmaterialen. De nieuwe Volvo FM 8x4 tridem met Terberg/VDL haak en Atlas-kraan past perfect in ons wagenpark.

In 1945 werd het bedrijf officieel opgericht en in de begin-jaren bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit aan- en afvoer met paard en wagen van zand, grind en andere bouwmaterialen. Met de aankoop van de eerste vrachtwagen in 1954 ontstond een echt vervoersbedrijf. In 1973 namen de zonen onder leiding van Lou en Jan de zaak over van hun vader, dit onder de naam Gebroeders Brauer’s. Vanaf 1 januari 2007 is het aan-nemingsbedrijf van Gebr. Brauer’s zelfstandig verder gegaan onder de naam Brauer Grondverzet en Transport. Brauer Grondverzet en Transport BV is onderdeel van de Brauer Groep, die daarnaast bestaat uit Brauer Groen en Brauer Infra. Samen werken de bedrijven als ‘total supplier’ voor de buitenruimte.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Met Verizon Connect Asset Tracking ver...

Toyota introduceert Proace City

Van Grunsven en Langenhuijzen viert ju...

Terberg yard trekker met waterstof-bra...

Vos Transport neemt activiteiten Claes...

Truckland voegt elektrische Maxus toe ...

Eerste vuilniswagens op waterstof ingezet

Bauma trekt record aantal bezoekers

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Thermo King gaat samenwerken om emissi...


Met Verizon Connect Asset Tracking verliezen transporteurs nooit de trailers uit het oog
De 139 trailers van B&F International en Euro Ferry Transport uit Barendrecht bewegen continu door heel Europa, met het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt of bestemming. Om de locaties van trailers te monitoren, communiceerden de planners van de logistiek dienstverlener voorheen veelvuldig met chauffeurs.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Hoornweg
snapon
Capriël Nederland
Trailned
meiller
baat
Trucks.nl
Middelbos
rdd
Tibeg
facebook
HEBIC
Cuppers
almic
Autoboek International
vdl
advertise
rino
scania
terberg