home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 04 Oktober 2016, 07.52 uur


Terberg Techniek levert drie opbouwen aan Brauer

Voor het transport nam Brauer Grondverzet en Transport, gevestigd in Belfeld, onlangs een Volvo FM 8x4 tridem met gestuurde naloopas in gebruik. De truck is door Terberg Techniek voorzien van een VDL haakarmsysteem en Atlas autolaadkraan en is daarom multifunctioneel inzetbaar.


Brauer Grondverzet en Transport BV is vooral actief in de regio Limburg, Oost-Brabant en Duitsland (NRW). Klanten zijn onder meer overheden, projectontwikkelaars en aannemers. De diensten die het bedrijf aanbiedt zijn grondwerk, laagbouw sloopwerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden, maar ook de gladheidsbestrijding. Michel Sabella, die samen met Leo Brauer en Cindy Sabella-Brauer de directie vormt: “Onze kracht zit in de diversiteit van onze activiteiten. Wij werken zowel in onderaanneming, als hoofdaannemer, waarbij we turn-key uitvoeren. Service aan onze klanten staat voorop en dat betekent flexibiliteit en direct anticiperen met creatieve oplossingen.”
Binnen het wagenpark van Brauer Grondverzet en Transport is op vrijwel elke truck een haakarmsysteem van Terberg Baarlo te vinden. Afgelopen jaar heeft Brauer Groep geïnvesteerd in drie voertuigen. Dit zijn allen een Volvo van Nebim Venlo waarop Terberg Techniek in Baarlo de opbouw heeft verzorgd, waaronder een VDL 25-tons haakarmsysteem en op de laatst geleverde tevens een Atlas 206.3E A3 autolaadkraan. “Multifunc-tionaliteit is echt belangrijk. Zo vervoeren wij losgestorte materialen, zijn we actief in containerverhuur en transporteren wij afval en recyclingmaterialen. De nieuwe Volvo FM 8x4 tridem met Terberg/VDL haak en Atlas-kraan past perfect in ons wagenpark.

In 1945 werd het bedrijf officieel opgericht en in de begin-jaren bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit aan- en afvoer met paard en wagen van zand, grind en andere bouwmaterialen. Met de aankoop van de eerste vrachtwagen in 1954 ontstond een echt vervoersbedrijf. In 1973 namen de zonen onder leiding van Lou en Jan de zaak over van hun vader, dit onder de naam Gebroeders Brauer’s. Vanaf 1 januari 2007 is het aan-nemingsbedrijf van Gebr. Brauer’s zelfstandig verder gegaan onder de naam Brauer Grondverzet en Transport. Brauer Grondverzet en Transport BV is onderdeel van de Brauer Groep, die daarnaast bestaat uit Brauer Groen en Brauer Infra. Samen werken de bedrijven als ‘total supplier’ voor de buitenruimte.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Team De Rooy als enige compleet aan d...

Visbeen en Post-Kogeko fuseren samen t...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Broshuis multifuctioneel containerchas...

Paccar toont waterstoftruck en elektri...

Beste verkopen voor Daimler Trucks in ...

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

19 gemeenten gaan voor Green Deal ZES

Jan de Wit Group realiseert met nieuwe...


Team De Rooy als enige compleet aan de finish Dakar 2019
Met de derde plaats in het eindklassement voor Gerard de Rooy en drie etappeoverwinningen – Ton van Genugten schreef ook de laatste etappe nog even op zijn naam – kijkt Petronas Team De Rooy Iveco met een toch wel tevreden gevoel terug op de Dakar Rally 2019.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

rino
advertise
snapon
Hoornweg
DHS
Cuppers
Trailned
Middelbos
HEBIC
Capriël Nederland
D-tec
facebook
vdl
terberg
baat
Trucks.nl
Anema Trucks & Spare Parts