home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 06 Juli 2016, 14.40 uur


Schuifzeilen/kooiaap trailers geleverd aan Wigchers

Onlangs heeft Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord vijf Pacton schuifzeilen/kooiaap trailers in gebruik genomen. Deze opleggers zijn zeer compleet uitgevoerd en beschikken naast een aansluiting voor een meeneemheftruck ook over een naloop fusee as. De trailers in Wigchers-uitvoering zijn ADR/VLG gekeurd en worden voor de olie- en gasindustrie ingezet.

Inmiddels kiezen de meeste klanten van Pacton ervoor om net zoals Wichers hun opleggers te laten schooperen. Hiermee zijn de opleggers ook op latere leeftijd optimaal beschermd tegen roestvorming; een investering die zichzelf zeker terugverdient. Met een totaal toelaatbaar gewicht van 45.000 kg zijn de gekozen BPW assen met trommelremmen een degelijke keuze.

Ook “Ladungssicherung” is voor Wigchers Transport een belangrijke aangelegenheid. Naast de bindgaten van Ø30 mm zijn ook de 2-tons bindogen, beide in het randprofiel geplaatst, voorzien van een TÜV certificaat. Verder heeft Wigchers Transport nog gekozen voor 6 rijen rongkokers welke over de breedte in de 28 mm dikke hardhouten shiplapped vloer geplaatst zijn met de daarbij horende opbergvoorziening. Een Pacton schuifkap maakt tevens belading van boven mogelijk.

Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord is een familiebedrijf in hart en nieren en heeft meer dan 100 jaar aan ervaring in de transportsector. Ze beschikt over een uitgebreid wagenpark met 85 trucks en 250 opleggers. Het bedrijf is breed gespecialiseerd en beheerst een groot aantal disciplines, zoals het transport voor de olie- en gasindustrie, maar ook het vervoer van grondstoffen zoals asfalt en zand. Van kunstwerken tot betonplaten, van agrarische producten tot vervuilde grond, kortom transport in de breedste zin van het woord. Het team van ongeveer 100 mensen staat borg voor goed, veilig en duurzaam transport.

Pacton Trailers BV


Pacton Trailers is gevestigd in Ommen. Sinds 1950 worden er trailers onder de merknaam Pacton geproduceerd, in 2010 werden daar de merken Kennis en Floor aan toegevoegd. Door Pacton Trailers worden, zoals van een vooraanstaande Nederlandse trailerbouwer mag worden verwacht, al haar opleggers en aanhangwagens in nauw overleg met haar klanten ontworpen en geproduceerd. Naast een gamma van kwalitatief hoogstaande standaard opleggers, is het bedrijf in staat om voor ieder transport probleem een oplossing te bedenken. Vanuit de moderne en goed uitgeruste productie faciliteit verzekeren toegewijde vakmensen u van een top product. De opleggers, aanhangwagens en chassis die Pacton produceert worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en componenten. U heeft hierdoor de zekerheid dat u jarenlang kunt vertrouwen op uw Pacton product.”
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Team De Rooy als enige compleet aan d...

Visbeen en Post-Kogeko fuseren samen t...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Broshuis multifuctioneel containerchas...

Paccar toont waterstoftruck en elektri...

Beste verkopen voor Daimler Trucks in ...

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

19 gemeenten gaan voor Green Deal ZES

Jan de Wit Group realiseert met nieuwe...


Team De Rooy als enige compleet aan de finish Dakar 2019
Met de derde plaats in het eindklassement voor Gerard de Rooy en drie etappeoverwinningen – Ton van Genugten schreef ook de laatste etappe nog even op zijn naam – kijkt Petronas Team De Rooy Iveco met een toch wel tevreden gevoel terug op de Dakar Rally 2019.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

advertise
facebook
DHS
terberg
Capriël Nederland
vdl
rino
Cuppers
Middelbos
Hoornweg
Trailned
snapon
baat
HEBIC
D-tec
Anema Trucks & Spare Parts
Trucks.nl