home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 14 Juni 2016, 13.22 uur


Unieke Knapen schuifvloer oplegger voor Plomp

Firma Plomp en Zonen B.V. heeft haar wagenpark onlangs uitgebreid met 12 unieke schuifvloertrailers van Knapen Trailers. Plomp en Zonen B.V. is een toonaangevend houtverwerkingsbedrijf in Europa en haar logistiek proces vraag om een oplossing op maat. Rober Plomp, verantwoordelijk voor het wagenpark en logistiek, heeft in samenspraak met Koen Leenders van de firma Trailned een unieke trailerconfiguratie bepaald.


Als dealer van Trailned heeft de speciaalbouwafdeling van Knapen Trailers deze unieke klantspecifieke schuifvloertrailers mogen ontwikkelen en bouwen. Firma Plomp heeft voor Trailned gekozen vanwege haar specialisme in alles wat met losgestort transport te maken heeft. Door het zeer specifieke logistieke proces van Plomp is een klantspecifieke trailer een must. Deze trailers moeten zowel pallets als houtvezels in bulk kunnen vervoeren. De nieuwe klantspecifieke schuifvloertrailers van Knapen Trailers hebben o.a. unieke aanpassingen voor het vol blazen van de trailer met houtsnippers vanaf de voor- of achterzijde, een speciale palletbak en een kooi-aap constructie voor het meenemen van een eigen meeneemheftruck. Plomp kiest hiermee voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij willen uniformiteit in het wagenpark om het maximale rendement te halen uit iedere rit.


De firma Plomp is opgericht in 1922 en sinds 1987 gevestigd in Waardenburg, centraal gelegen in Nederland aan de A2. Het productengamma richt zich specifiek op kwalitatief hoogwaardige bodembedekking voor paarden, veehouderij en kleine huisdieren. Daarnaast heeft Plomp zich toegelegd op het produceren van milieuvriendelijke brandstof in de vorm van kwalitatief hoogwaardige houtpellets. Dit zowel onder de merknaam Plospan als onder diverse private labels. Het wagenpark bestaat uit ca. 600 containerbakken en trailers, waarvan 60 schuifvloeropleggers.

Trailned is al jaren een specialist op het gebied van losgestort transport. Ze gaan hierbij veel verder dan alleen standaard kippers en schuifvloeropleggers. Trailned kijkt altijd naar de behoefte van de klant. Pas daarna wordt er naar een voertuig gekeken. Als blijkt dat speciaalbouw nodig is dan gaat Trailned dit niet uit de weg.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Team De Rooy als enige compleet aan d...

Visbeen en Post-Kogeko fuseren samen t...

Eerste elektrische vrachtwagen in de bouw

Broshuis multifuctioneel containerchas...

Paccar toont waterstoftruck en elektri...

Beste verkopen voor Daimler Trucks in ...

Nooteboom introduceert nieuwe programm...

Roger Alm nieuwe topman Volvo Group

19 gemeenten gaan voor Green Deal ZES

Jan de Wit Group realiseert met nieuwe...


Team De Rooy als enige compleet aan de finish Dakar 2019
Met de derde plaats in het eindklassement voor Gerard de Rooy en drie etappeoverwinningen – Ton van Genugten schreef ook de laatste etappe nog even op zijn naam – kijkt Petronas Team De Rooy Iveco met een toch wel tevreden gevoel terug op de Dakar Rally 2019.

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

facebook
Hoornweg
Trucks.nl
terberg
advertise
Capriƫl Nederland
DHS
snapon
Trailned
Middelbos
D-tec
rino
vdl
HEBIC
baat
Anema Trucks & Spare Parts
Cuppers