home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Juni 2014, 13.29 uur


Van Kleef hoofd verkoop en service Hiab Benelux

Hiab-medewerker Gaston van Kleef is benoemd als hoofd verkoop en service binnen Hiab Benelux. Dat werd afgelopen woensdag 25 juni officieel binnen de organisatie bekend gemaakt. De Hiab groep verwacht in Gaston van Kleef een geschikte opvolger voor Dick Vroonland gevonden te hebben.


Gistermiddag kreeg het personeel binnen de Hiab-organisatie te horen dat van Kleef voortaan het nieuwe gezicht zal zijn van de verkoop- en serviceactiviteiten binnen de Benelux. Volgens Olaf Fiedler, Market Area Director Central Europe, is de keuze voor van Kleef als opvolger van Dick Vroonland voor de hand liggend: “Gaston beschikt over vele jaren ervaring in verkoop en service management binnen de Hiab-organisatie. Hij is sinds 1998 in dienst bij Hiab en was meest recentelijk werkzaam in de positie Directeur Business Development & Market in de verkoopregio International Developing Markets. Met zijn kennis over marktontwikkelingen is hij de juiste man op de positie van Hoofd verkoop & service binnen de Benelux.”

Gaston van Kleef zal zijn activiteiten als hoofd verkoop en service binnen Hiab Benelux grotendeels uitvoeren vanuit zijn vertrouwde locatie in Meppel. De directie van Hiab heeft de verwachting uitgesproken dat het bedrijf onder Gastons leiding zijn positie als marktleider binnen de Benelux zal behouden en verbeteren.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Iveco
Trucks.nl
Van Schaften Trucks
facebook
DHS
Middelbos
Capriël Nederland
terberg
D-tec
Trailned
Cuppers
Kohl
vdl
advertise
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
snapon
Trailer innovation