home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 27 Juni 2014, 13.29 uur


Van Kleef hoofd verkoop en service Hiab Benelux

Hiab-medewerker Gaston van Kleef is benoemd als hoofd verkoop en service binnen Hiab Benelux. Dat werd afgelopen woensdag 25 juni officieel binnen de organisatie bekend gemaakt. De Hiab groep verwacht in Gaston van Kleef een geschikte opvolger voor Dick Vroonland gevonden te hebben.


Gistermiddag kreeg het personeel binnen de Hiab-organisatie te horen dat van Kleef voortaan het nieuwe gezicht zal zijn van de verkoop- en serviceactiviteiten binnen de Benelux. Volgens Olaf Fiedler, Market Area Director Central Europe, is de keuze voor van Kleef als opvolger van Dick Vroonland voor de hand liggend: “Gaston beschikt over vele jaren ervaring in verkoop en service management binnen de Hiab-organisatie. Hij is sinds 1998 in dienst bij Hiab en was meest recentelijk werkzaam in de positie Directeur Business Development & Market in de verkoopregio International Developing Markets. Met zijn kennis over marktontwikkelingen is hij de juiste man op de positie van Hoofd verkoop & service binnen de Benelux.”

Gaston van Kleef zal zijn activiteiten als hoofd verkoop en service binnen Hiab Benelux grotendeels uitvoeren vanuit zijn vertrouwde locatie in Meppel. De directie van Hiab heeft de verwachting uitgesproken dat het bedrijf onder Gastons leiding zijn positie als marktleider binnen de Benelux zal behouden en verbeteren.

Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Buitenlandse chauffeurs betrokken bij ...

Rijbewijsregels versoepeld voor mensen...

Maak appen achter het stuur onmogelijk

RAI Vereniging en AutomotiveNL bundele...

Transport Compleet Gorinchem met beken...

Socrates 2.0 lanceert raamwerk voor in...

Online truck samenstellen met DAF Conf...

Nog zuinigere diesels voor Toyota Proace

Pilot LZV Vlaanderen inmiddels van start

EP-leden verwerpen Mobiliteitspakket


Buitenlandse chauffeurs betrokken bij 40% truck-incidenten
Bij circa 40% van de vrachtwagen-incidenten is sprake van buitenlandse chauffeurs. Tevens blijkt dat trucks slechts 0,4% van de opstoppingen in Nederland veroorzaken. Dat meldt Stichting Incident Meldingen Vrachtauto’s (Stimva), die vorig jaar een toename zag in het aantal incidenten met vrachtwagens.

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Anema Trucks & Spare Parts
Van Schaften Trucks
Cuppers
Kohl
Trailned
Trailer innovation
facebook
Hoornweg
terberg
Middelbos
IAA
D-tec
snapon
DHS
HEBIC
Capriël Nederland
vdl
advertise
rino
Trucks.nl