home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 

Geplaatst op 18 Mei 2011, 13.52 uur


Guy Gogne nieuwe marketing director Renault Trucks

Vanaf heden is Guy Gogne de nieuwe Marketing Director van Renault Trucks in de Benelux. Met zijn ruime internationale sales- en marketingachtergrond in zowel B2C- als B2B-omgevingen, is deze uitdaging een logische stap in zijn carrière.

Passie voor marketing

Guy studeerde toegepaste economische wetenschappen in Antwerpen en behaalde een master aan de Université catholique de Louvain in Louvain-la-Neuve. Na het ontdekken van zijn grote passie marketing, volgde hij nog een bijkomende opleiding in marketingcommunicatie aan de Vlerick Management School.

Affiniteit met transportwereld
De afgelopen jaren werkte Guy zowel internationaal als in de Benelux in de petroleum- en waterbehandelingssector. Voor British Petroleum verbleef hij in Parijs en Wenen en verkocht hij tankkaarten aan internationale transportbedrijven. Ook voor Q8 verzorgde hij communicatie- en marketingprojecten voor klanten in de transportsector. Met zijn overstap naar Renault Trucks kiest Guy Gogne voor de verdere uitbouw van zijn grote interesse in marketing in de voor hem welbekende transportwereld.

Guy Gogne is getrouwd met Inge en heeft drie kinderen: Maxim, Babette en Cato. Hij houdt van reizen met zijn familie en is een fanatieke sporter.
Atw.nl Headlines
Atw.nl Headlines

Vuile oostbloktruck omzeilt onze milie...

International Trailer Innovation Award...

Per 1 april nieuw Sloveense tolsysteem...

Knikkende oprij LF

Afzet trucks na piek in 2018 naar lage...

Nooteboom Trading gewoon in bedrijf na...

Transport & Logistics in Rotterdam Aho...

Europa herziet richtlijnen rijbewijs e...

Getest: Mercedes-Benz Actros 1851 LS

Nijhof-Wassink breidt LIVE-concept uit...


Vuile oostbloktruck omzeilt onze milieuzones
Het is voor de gemeente Rotterdam lastig boetes te innen voor buitenlandse chauffeurs die met een te oude vrachtauto de milieuzone op de Maasvlakte inrijden. TLN pleit daarom voor Europese afspraken over de uitwisseling van kenteken-informatie. ​​​​Op de Maasvlakte mogen alleen vrachtauto’s met een Euro 6-motor komen. Voertuigen die geen Euro 6-motor hebben mogen er wel op,

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
snapon
Van Schaften Trucks
Trailned
advertise
terberg
Trucks.nl
Middelbos
facebook
Kohl
Hoornweg
Trailer innovation
D-tec
Capriël Nederland
Anema Trucks & Spare Parts
Iveco
Cuppers
vdl
DHS