Terug naar het overzicht

Speciale editie IAA TRANSPORTATION 2022

Gepubliceerd op 19-07-2022 13:44 uur

Binnenkort wordt de IAA Transportation in Hannover weer georganiseerd. Wij zullen van deze vakbeurs, zoals gebruikelijk, uitgebreid verslag doen door middel van een fraaie special die op vrijdag 9 september verschijnt.

 

Bent u exposant en wilt u de abonnees van Auto- en Transportwereld ook door middel van deze voorbeschouwing op de hoogte stellen van de noviteiten van uw bedrijf? Dan verzoeken wij u om ons zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 25 augustus ons te informeren over datgene dat u tijdens deze vakbeurs specifiek onder de aandacht wilt brengen. Natuurlijk is het verstandig om dit ivm de vakantieperiode zo spoedig mogelijk te doen. Deze redactionele vermelding kost u niets, hooguit iets van uw tijd, want u zult zelf het een en ander aan informatie op papier moeten zetten en ons toe moeten sturen, het liefst per E-mail: (post@atw.nl) en eventueel vergezeld van foto’s in JPEG-formaat.

Ook bestaat er de mogelijkheid in deze editie te adverteren. Hierdoor krijgt uw product of dienst nog meer de aandacht die het verdient!