Terug naar het overzicht

Primeur: uniek Corner Camera Systeem voor
nog meer zij- en frontzicht

Gepubliceerd op 20-07-2021 11:07 uur

Inderdaad, een primeur voor de truck- en vrachtautobranche. Natuurlijk zijn er camerasystemen, maar deze gaat verder. Het gloednieuwe en speciaal ontwikkelde HD-TVI Corner Camera Systeem (model MXN10Q46R-TVI) zorgt er voor dat de truck- en vrachtautobestuurder een zeer goede zij- en frontzicht heeft. Daardoor behoren de bekende dodehoekproblemen dan tot het verleden. 

 

Het Corner Camera Systeem is vanzelfsprekend veelvuldig getest en is gecertifieerd met ECE-R46 klasse 5 (zijzicht) en klasse 6 (frontzicht). Het systeem is tot stand gekomen in samenwerking met MXN, Capriël Nederland en Van Mossel-Rogam Bergschenhoek. Het systeem bestaat uit een camera met instelbare kijkrichting, fraai vormgegeven met een 10.1” monitor, uitmuntende beeldkwaliteit onder alle omstandigheden en heeft een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Het Corner Camera Systeem mag gemonteerd worden op de plaats van of ter vervanging van de verplichte trottoirspiegel en frontzichtspiegel.
Wilt u meer weten over de speciaal ontwikkelde en unieke HD-TVI Corner Camera Systeem, neem dan contact op met Capriël Nederland: info@capriel.eu

 

Ga voor meer veiligheid en bekijk het demonstratiefilmpje: klik hier