Terug naar het overzicht

Iveco S-Way Ride & Drive dagen van start

Gepubliceerd op 02-10-2019 06:40 uur

De datums van de Iveco S-Way Ride & Drive dagen zijn bekend. Het evenement voor de ondernemer én chauffeur start op 7, 8 en 9 november in Amsterdam. Het konvooi vervolgt haar weg naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.
De S-Way heeft een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, en maakt de nieuweling tot een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om de chauffeur alle comfort te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership. 

 

De gehele IVECO familie staat klaar

Iveco nodigt iedere ondernemer en chauffeur uit om in te stappen in de nieuwe S-Way. Tijdens deze dagen hebben bezoekers de kans om zelf achter het stuur te kruipen en als een van de eerste het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel te ervaren. De zaterdag is speciaal voor chauffeurs, zodat zij ook hun familie en vrienden mee kunnen nemen. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven! Zo is er vermaak en vinden er activiteiten plaats voor jong en oud. Dit sfeervolle evenement mag je als ondernemer en chauffeur niet missen.

 

Aanmelden

De Iveco S-Way Ride & Drive dagen vinden plaats op donderdagen van 14.00 tot 21.00 uur, vrijdagen van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk op de www.drivethenewway.nl/ voor de betreffende locaties en data. Meld je nu aan en ervaar de S-Way zelf, want als chauffeur ben je niet te stoppen!